ΜΕΝΟΥ

Columbia Hotel Academy

To Κέντρο Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) -Columbia Hotel Academy-μέλος του Εταιρικού Ομίλου Columbia – προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής και προσωπικής κατάρτισης και ανάπτυξης μέσα απο το πλαίσιο συνεργασίας του με την Ecole Hotelier de Lausanne (EHL) καθώς και ανεξάρτητα προγράμματα που καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες της αγοράς. Τα προγράμματα που προσφέρουμε καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών κατάρτισης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία σε όλα τα επαγγελματικά επίπεδα (Foundation/ Βασικό επίπεδο-Intermediate/Ενδιάμεσο Επίπεδο-Advance-Προχωρημένο Επίπεδο) σε θεματολογία που καλύπτει επαγγελματικά προσόντα στους τομείς Culinary Art (Μαγειρικές Τέχνες), Food and Beverage Service
(Εξυπηρέτη Τρόφιμα και Ποτά), Rooms Division ( Διαχείριση Δωματίων) και Hotel Admin-istration (Διοίκηση Ξενοδοχείων ). Η παρακολούθηση και επιτυχία στο εκάστοτε επίπεδο εξασφαλίζει Πιστοποιητικά/ Certificates και η συμπλήρωση τριών, Professional Di-ploma/Επαγγελματικό Δίπλωμα.

Στη Ακαδημία μας υιοθετούμε την Ελβετική παραδοσιακή ποιότητα ,σε μια συνεργασία με τον εκπαιδευτικό ομίλο Winsedswiss (WEG), υπό την αδειοδότηση και εποπτεία της EHL στο φάσμα Επαγγελματική Eκπαίδευση Ενηλίκων. Η École hôtelière de Lausanne (EHL) είναι το πιο διάσημο εκπαιδευτικό ίδρυμα φιλοξενίας στον κόσμο.

Η Ακαδημία μας είναι διαθέσιμη σε άτομα άνω των 18 ετών που θέλουν να αναπτύξουν τεχνογνωσία, δημιουργικότητα, συναισθηματική νοημοσύνη, κριτική σκέψη και επιχειρηματικό πνεύμα στην ξενοδοχειακή και επισιτηστική βιομηχανία.

Το πρόγραμμα VET by EHL (Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση) είναι η καταλληλότερη εκπαίδευση που μετατρέπει τους φοιτητές μας σε σπουδαίους σεφ, χαμογελαστούς υπάλληλούς Υποδοχής, ικανούς διευθυντές εστιατορίων ή ακόμα και εξαιρετικούς επαγγελματίες στη διοίκηση ξενοδοχείων.

Όποια διαδρομή καριέρας κι αν επιλέξουν οι φοιτητές, θα αποκτήσουν την εμπειρία των διεθνών προτύπων υπηρεσιών πολυτελείας και την εξειδίκευση στον κλάδο της φιλοξενίας.

Oι φοιτητές της Ακαδημίας Columbia Hotel επωφελούνται και από τη δυνατότητα να διεκπεραιώσουν την πρακτική τους άσκηση στο πέντε αστέρων Columbia Beach Resort ή σε οποιοδήποτε από τα Εστιατόρια της εταιρείας Columbia.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!