play_arrow
Ράδιο Πρώτο Ακούστε Τώρα
Συνέχισε να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ και ποιος ξέρει μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός.
Ο αγαπημένος σου COFFEEHOUSE καφές μόλις έγινε…το εισιτήριο σου για την κερκίδα! Από 27 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου, κάθε αγορά αξίας €5 και άνω μέσω του COFFEEHOUSE Loyalty App σε βάζει στην κλήρωση για διπλά εισιτήρια στο FIBA EUROBASKET 2025 – Group C, που θα διεξαχθεί μεταξύ 28 Αυγούστου και 4 Σεπτεμβρίου, στο Σπύρος Κυπριανού Arena στη Λεμεσό.
3 τυχεροί θα κερδίσουν από 2 εισιτήρια για έναν από τους παρακάτω μεγάλους αγώνες του GAME DAY 3 στις 31 Αυγούστου:
Πώς να συμμετέχεις:
Αυτός είναι ήδη ο τρίτος διαγωνισμός που έγινε φέτος από την COFFEEHOUSE με έπαθλο εισιτήρια για το EUROBASKET και έπεται συνέχεια με τα πολύτιμα εισιτήρια να είναι οι πρωταγωνιστές.
Ήξερες ότι οι φίλαθλοι που θα δουν από κοντά το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Κύπρο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν COFFEEHOUSE στο γήπεδο;
Ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, για αυτό stay tuned με τα social του brand, συνέχισε να απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ και ποιος ξέρει μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Written by: Radioproto
Copyright Radio Proto - 2026