ΜΕΝΟΥ

CISCO: Παροχή Επενδυτικών Υπηρεσιών στο Ταμείο Προνοίας της Αγίας Σκέπης στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, η CISCO, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών στην Κύπρο, θυγατρική της Τράπεζας Κύπρου, προχώρησε σε κοινωνική συμφωνία με τη Θεραπευτική Κοινότητα Απεξάρτησης Αγία Σκέπη με σκοπό την παροχή υπηρεσιών προς το Ταμείο Προνοίας του προσωπικού του οργανισμού.

Η CISCO θα παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της διαχείρισης χαρτοφυλακίου προς το Ταμείο Προνοίας των εργαζομένων της Αγίας Σκέπης, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την καλύτερη διαχείριση των διαθεσίμων του Ταμείου, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την επικρατούσα στην αγορά, με ό,τι οφέλη αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους και τον ίδιο τον Οργανισμό.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που θα συμβάλουμε κι εμείς με τον δικό μας τρόπο στο αξιόλογο έργο που επιτελεί η Αγία Σκέπη και οι εργαζόμενοί της. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουμε στην πράξη πως ακόμα και εταιρείες υψηλής εξειδίκευσης όπως η CISCO, μπορούν να έχουν έντονο κοινωνικό αποτύπωμα», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της CISCO, Χρίστος Καλογέρης.

«Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη ικανοποίηση, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η CISCO δηλώνει παρούσα δίπλα στη Θεραπευτική Κοινότητα Απεξάρτησης Αγία Σκέπη. Ως ανεξάρτητοι επενδυτικοί σύμβουλοι και διαχειριστές κεφαλαίων, μελετώντας τις επενδυτικές ανάγκες και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της Αγίας Σκέπης και του Ταμείου Προνοίας των εργαζομένων της, η CISCO με προσοχή προχώρησε στη σωστή αξιολόγηση για παροχή ωφέλιμων προτάσεων. Η σωστή καθοδήγηση και η παροχή βιώσιμων λύσεων αποτελούν θεμέλιο της επαγγελματικής μας ηθικής και αξίας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την κοινωνική μας ταυτότητα», αναφέρει σε δήλωσή της, η Διευθύντρια Διεύθυνσης Wealth Services της Τράπεζας Κύπρου Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!