ΜΕΝΟΥ

Χριστούγεννα με τον Άγιο Βασίλη του SupportCY

O Άγιος Βασίλης του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, έχει ξεκινήσει και φέτος το ταξίδι του, προσφέροντας ξεχωριστές  στιγμές χαράς και ελπίδας σε παιδιά και μεγάλους.

Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα από τη διαχρονική αποστολή του SupportCY, ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται και φέτος ανάμεσά μας, προσκαλώντας μας να σκορπίσουμε μαζί τη χαρά της μεγάλης γιορτής, μέσα από ένα ταξίδι προσφοράς και αγάπης.

Με το φωτεινό του χαμόγελο, τη μεγάλη του καρδιά κι ένα σάκο γεμάτο δώρα, ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου σχολεία, θα συνομιλήσει διαδικτυακά με παιδιά στα σχολεία τους αλλά και με παιδιά που βρίσκονται σε νοσοκομεία ή στο σπίτι τους για λόγους ασθενείας, θα μοιράσει ευχές στις Κρατικές Υπηρεσίες και θα διασχίσει τους δρόμους στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ακόμη θα επισκεφθεί Καταφύγιο Ζώων αναδεικνύοντας την ανάγκη σεβασμού και προς τους τετράποδους φίλους μας ενώ θα «κλέψει» λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του δίνοντας αίμα στον Σταθμό Αιμοδοσίας Λευκωσίας του Κέντρου Αίματος.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια των γιορτών το SupportCY θα διοργανώσει στις 28 κα 29/12, σε συνεργασία με το Θέατρο Μασκαρίνι παιδικές παραστάσεις στο SupportCY House στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Ο Άγιος Βασίλης του SupportCY, που πρωτοεμφανίστηκε διαδικτυακά τα Χριστούγεννα του 2020 ως «Virtual Santa», σε μια εποχή που η φυσική του παρουσία δεν μπορούσε να είναι εφικτή λόγω των διαταγμάτων κατά του covid-19, συναντήθηκε και γέμισε με χαμόγελα τα πρόσωπα των 7,500 περίπου παιδιών με τα οποία συνομίλησε μέσω υπολογιστή τα τελευταία δυο χρόνια, προσφέροντάς τους απλόχερα πολλά χαμόγελα και αγάπη.

Τον Άγιο Βασίλη φέρνει και φέτος κοντά μας η Τράπεζα Κύπρου με την υποστήριξη των μελών του SupportCY EnergyIntel, Kωτσόβολος, ΑΝΤ1, DELEMAMcCANN Cyprus, Leroy Merlin, Porsche και Mundi Pharma.

Περισσότερα για τον Άγιο Βασίλη του SupportCY θα μπορείτε να δείτε ακολουθώντας την σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!