ΜΕΝΟΥ

CHIVAS JAZZ NIGHTS: Τέσσερις υπέροχες βραδιές, ένα μοναδικό ταξίδι

Έπειτα από τέσσερις βραδιές γεμάτες εκλεκτό Chivas Regal και ποιοτική ζωντανή μουσική, ο κύκλος των Chivas Jazz Nights ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους του κορυφαίου Blended Scotch Whisky στον κόσμο.

Τέσσερις ανεπανάληπτες βραδιές, τρεις υπέροχες μπάντες, δύο φιλόξενοι χώροι, ένα θρυλικό ουίσκι. Και, φυσικά, όλες και όλοι εσείς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε ακόμα πιο ξεχωριστά αυτά events με την ενέργεια και την καλή σας διάθεση. Τα αγκαλιάσατε θερμά, μας το δείξατε με κάθε τρόπο, και αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Στα Chivas Jazz Nights όσοι γνωρίζουν από καλό σκοτσέζικο ουίσκι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ό,τι περιλαμβάνει η πολυτελής γκάμα του Chivas Regal, αλλά και να δοκιμάσουν δυνατές δημιουργίες από το εντυπωσιακό κοκτέιλ μενού διά χειρός Κωνσταντίνου Καζέλη, Brand Ambassador της Pernod Ricard. Οι παλιοί λάτρεις ανανέωσαν τους δεσμούς τους με το αγαπημένο τους premium ουίσκι, οι νέοι ανακάλυψαν έναν καινούργιο, γενναιόδωρο κόσμο και συντονίστηκαν απόλυτα μαζί του. Και όλα αυτά υπό τους ήχους της τζαζ, που λειτούργησε ως επιπλέον συστατικό στη μαγική συνταγή του Chivas Regal.

Νύχτες με κεχριμπαρένιο χρώμα, ζωηρό ρυθμό και μοναδική γεύση. Τέτοιες νύχτες μάς αξίζουν. Τέτοιες νύχτες σάς υποσχόμαστε. Γιατί το Chivas ξέρει να αποθεώνει την κάθε στιγμή και να τη μεταμορφώνει.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chivas Regal από επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, παγκυπρίως. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!