ΜΕΝΟΥ

Black Friday στην Primetel σημαίνει δωρεάν πάγιο για τους 6 πρώτους μήνες!

Από τη μοναδική προσφορά μπορούν να επωφεληθούν όσοι συνδεθούν με οποιοδήποτε πλάνο κινητής ή πακέτο internet μέχρι τις 30 Νοεμβρίου!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Black Friday ξεκίνησε και η Primetel όπως κάθε χρόνο, την υποδέχεται με μια προσφορά στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Από σήμερα και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όσοι συνδεθούν με οποιοδήποτε πλάνο κινητής ή πακέτο internet έχουν δωρεάν πάγιο για τους 6 πρώτους μήνες.

Οι επιλογές που προσφέρει η Primetel είναι πολλές και καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των συνδρομητών. Είτε επιλέξουν τα προγράμματα GIGA Unlimited για απεριόριστη επικοινωνία και σερφάρισμα χωρίς περιορισμούς ή πακέτο fiber internet 100Mpbs, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα βγουν κερδισμένoι από τη φετινή Black Friday.

Εξάλλου με δωρεάν το πάγιο για τους 6 πρώτους μήνες, σερφάρεις, μιλάς, στέλνεις, παίζεις, ποστάρεις, ανεβάζεις, κατεβάζεις και το απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο!

Η Black Friday έχει ήδη ξεκινήσει σε όλα τα καταστήματα της Primetel, online στο primetel.com.cy και τηλεφωνικά στο 133.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://primetel.com.cy.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!