ΜΕΝΟΥ

Η BENTLEY MOTORS είναι η μάρκα που θαυμάζουν περισσότερο στη Μ. Βρετανία

Η Bentley Motors ανακηρύχθηκε σαν ο κατασκευαστής που θαυμάζει περισσότερο το κοινό στη Μεγάλη Βρετανία. Και αυτό σύμφωνα με τη μακροβιότερη έρευνα εταιρικής φήμης που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η φετινή διάκριση ήταν η Τρίτη, τα τελευταία πέντε χρόνια για την Bentley, κάτι που αντικατοπτρίζει την εξαιρετική γκάμα αυτοκινήτων της πολυτελούς μάρκας, την επιχειρηματική της επιτυχία και τη μελλοντική στρατηγική της με την ονομασία «Beyond100».

Η ετήσια μελέτη «Most Admired Companies Study» διεξάγεται για πάνω από 30 χρόνια και τιμά τις καλύτερες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Η Bentley κατέκτησε την πρώτη θέση στην εκτεταμένη μελέτη 250 κορυφαίων βρετανικών εμπορικών σημάτων σε 25 τομείς. Τα στελέχη κλήθηκαν να ψηφίσουν σε 13 βασικά κριτήρια και η Bentley κατέλαβε την πρώτη θέση σε οκτώ από αυτά τα 13 θέματα.

Η υπεροχή της Bentley ήταν καθολική σε τομείς όπως: την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, την ποιότητα της διοίκησης, την οικονομική ευρωστία, την ικανότητα καινοτομίας, τις μακροπρόθεσμες δυνατότητες. Επίσης, διακρίθηκε έναντι άλλων εταιρειών για την εμπνευσμένη ηγεσία, την ικανότητα προσέλκυσης και διατήρησης ταλέντων και την ανταγωνιστικότητα. Στοιχεία που την ανέδειξαν ως κορυφαία στον κλάδο σε αυτή την απόλυτη αξιολόγηση της εταιρικής φήμης.

Αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η Bentley συνεχίζει να θέτει νέα στάνταρτ για την επιτυχία με την στρατηγική της «Beyond100». Αυτός ο φιλόδοξος στόχος ωθεί την Bentley προς ένα μέλλον που ορίζεται από τη βιώσιμη πολυτέλεια, καθώς η βρετανική μάρκα πλησιάζει περισσότερο στο στόχο της να έχει μια πλήρη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2030.

Η μελέτη «Most Admired Companies» δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Mike Brown, μέλος του αναγνωρισμένου Leeds Business School. Χρησιμοποιώντας απαντήσεις από εκπροσώπους διοικητικών συμβουλίων, αναλυτές και σχολιαστές, η μελέτη αποτελεί μια αξιολόγηση της εταιρικής φήμης από ομότιμους, όπως την βλέπουν οι πιο στενοί επικριτές μιας εταιρείας – οι ανταγωνιστές της και οι οικονομικοί παράγοντες.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!