ΜΕΝΟΥ

Τα μοναδικά μοντέλα της BENTLEY παρουσιάζονται στο Limassol Boat Show

Τα μοναδικά μοντέλα της BENTLEY αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στο φετινό Limassol Boat Show. Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου, θα πραγματοποιηθεί στις 23 – 26 Μαΐου 2024, στη Μαρίνα Λεμεσού. Η Bentley είναι μια μάρκα που αντικατοπτρίζει στον έπακρο την υπέρτατη πολυτέλεια, την ιστορία και την καινοτομία. Στοιχεία που την ακολουθούν πιστά στα εκατό χρόνια παρουσίας και δημιουργίας στην αγορά. Το κάθε μοντέλο της είναι ξεχωριστό, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά… για ιδιαίτερους αγοραστές! Στο φετινό Limassol Boat Show το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά μοναδικά μοντέλα όπως, μεταξύ άλλων, τα Continental GTC, Bentayga S και Flying Spur Hybrid.

BENTLEY Flying Spur hybrid

Η Flying Spur hybrid είναι έναμοντέλο που αποτελεί τη ναυαρχίδα στη γκάμα της Benltey και χαρακτηρίζεται σαν η επιτομή της πολυτέλειας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το μοντέλο διαθέτει τον νέο υβριδικό κινητήρα 2,9 λίτρων βενζίνης και αποδίδει 537 ίππους και 750 Nm ροπής.

BENTLEY Continental GTC

Το μοντέλο Continental υπάρχει στην γκάμα της Bentley εδώ και 70 και πλέον χρόνια. Η Continental GTC είναι το ανοικτό grand tourer της μάρκας που στην κυριολεξία καθορίζει την κατηγορία του. Βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά και διαθέτει ένα κομψό και συνάμα δυναμικό σχεδιασμό που την κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε υπάρχει στο δρόμο.

BENTLEY Bentayga S

H Bentayga ήταν το μοντέλο που έβαλε την Bentley στην κατηγορία των premium SUV της αγοράς και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων. Όμως, η Bentley δεν έμεινε μέχρι εκεί. Παρουσίασε πληθώρα εκδόσεων, ακόμα και έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο για ακόμα περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες, δίδοντας έτσι περισσότερες επιλογές στους εκλεκτούς πελάτες της.

Το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί το Limassol Boat Show την Πέμπτη 23 Μάϊου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 και από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!