ΜΕΝΟΥ

Η Bentley προσφέρει αποκλειστικά πακέτα για την Bentayga

Μια νέα πολύχρωμη και εμπνευσμένη γκάμα στιλιστικών πακέτων «Curated by Mulliner» έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τους πελάτες της Bentley Bentayga S στην Ευρώπη. Τα τέσσερα εντυπωσιακά πακέτα επηρεάζονται όλα από τις φυτικές αποχρώσεις της φύσης με το καθένα να έχει τη δική του χρωματική παλέτα.

Κομψά και εκλεπτυσμένα, κάθε πακέτο μπορεί να συνδυαστεί περεταίρω με ένα πακέτο για το εξωτερικό του αυτοκινήτου όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν επιπλέον χρώματα βαφής. Και αυτό ύστερα από την αυξανόμενη τάση των πελατών της Bentley για όλο και περισσότερη εξατομίκευση του μοντέλου που αγοράζουν.

Δημιουργημένα από την Ομάδα Σχεδιασμού Mulliner, της Bentley, τα προσαρμοσμένα πακέτα παρέχουν στους πελάτες μια μοναδική ευκαιρία να προσθέσουν το δικό τους στυλ και δημιουργικότητα στο σύγχρονο σχεδιασμό της Bentayga S. Η διαθεσιμότητα του ‘Curated by Mulliner’ συμπίπτει επίσης με μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων και λειτουργιών υποβοήθησης της οδήγησης, ενισχύοντας περαιτέρω την ικανότητα παντός εδάφους του πολυτελούς και ισχυρού SUV της Bentley.

Η ομάδα σχεδιασμού Mulliner πιστεύει ότι αυτές οι προσεκτικά επιλεγμένες φυσικές αποχρώσεις των λουλουδιών θα επεκτείνουν την ελκυστικότητα αυτών των δημοφιλών μοντέλων. Το χρώμα Magenta εμπνεύστηκε από τα μοβ παιώνια. Λουλούδι που λέγεται ότι συμβολίζει τον σεβασμό, την πολυτέλεια, την αξιοπρέπεια και τη δύναμη. Το Glacier Blue από το γαλάζιο λουλούδι dahlia που συνδέεται συχνά με την ειρήνη και την κομψότητα ενώ το χρώμα Azimuth Blue από τα γαλάζια λουλούδια hortensia που συνδέονται με την ηρεμία. Τέλος, ο χρωματισμός Cherry Blossom προέρχεται από τα ανθισμένα κερασιά της Ιαπωνίας, ένα σύμβολο της ανοιξιάτικης ανανέωσης.

Κάθε μία από αυτές τις τέσσερις αποχρώσεις τονίζει με κομψότητα βασικά στοιχεία του πανέμορφου εσωτερικού του Bentayga S. Αυτά περιλαμβάνουν τις ακτίνες του τιμονιού και τον μοχλό ταχυτήτων, τα φωτιζόμενα ‘Curated by Mulliner’, δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και τα χαλιά Mulliner. Τα εσωτερικά και εξωτερικά πακέτα πρέπει να συνοδεύονται, μεταξύ άλλων, και με ειδικές προδιαγραφές φωτισμού και σπορ πατήδια, πίσω ηχομονωτικό ιδιωτικό γυαλί, 22 ιντσών ζάντες και πολλά άλλα.

Τα Πακέτα Στυλ έρχονται ταυτόχρονα με τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που προχώρησε η Bentley για την Bentayga S. Μεταξύ αυτών και ο νέος πίνακας οργάνων του οδηγού που τώρα προσφέρει εικόνες σε πραγματικό χρόνο και τρισδιάστατη απεικόνιση των αντικειμένων, remote parking μέσω της εφαρμογής My Bentley, Emergency Assist και πολλά άλλα. Μαζί και ένα βελτιωμένο σύστημα κλιματισμού που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα σωματίδια μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, ενεργοποιώντας αυτόματα τη λειτουργία ‘ανακύκλωσης’ όταν απαιτείται. Διαθέσιμο μόνο σε μοντέλα V8 είναι και το σύστημα τετραδιεύθυνσης που προσφέρει καλύτερη ευελιξία στις πόλεις σε χαμηλές ταχύτητες, καθώς και αυξημένη σταθερότητα στις αυτοκινητοδρόμους.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!