ΜΕΝΟΥ

Η Bentley Κύπρου Φιλοξενεί Εντυπωσιακή Έκθεση Τέχνης με Σύγχρονα και Μοντέρνα Έργα από τους Καλλιτέχνες Artist Yes x Artbyvictoria

Λεμεσός, Κύπρος – 27 Ιουνίου 2024 – Η Bentley Κύπρου είχε την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει μια ξεχωριστή Έκθεση Τέχνης στους πολυτελείς εκθεσιακούς χώρους της, συνδυάζοντας την κομψότητα των αυτοκινήτων Bentley με τη δυναμική ομορφιά της σύγχρονης και μοντέρνας τέχνης. Η εκδήλωση παρουσίασε μια επιμελημένη συλλογή εξαιρετικών έργων από τους καταξιωμένους δημιουργούς Artist Yes x Artbyvictoria, προσελκύοντας λάτρεις της τέχνης, συλλέκτες και εξέχοντες καλεσμένους.

Η ζωντανή συνεργασία μεταξύ των αυτοκινητιστικών αριστουργημάτων και των καλλιτεχνικών εκθεμάτων δημιούργησε μια πραγματικά καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

Μια από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν η ευκαιρία για τους επισκέπτες να συναντήσουν άμεσα τους καλλιτέχνες, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για τις δημιουργικές διαδικασίες και τις εμπνεύσεις πίσω από τα εντυπωσιακά έργα τους. Η έκθεση όχι μόνο ανέδειξε το καλλιτεχνικό ταλέντο, αλλά και ενίσχυσε το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Πολυθεματικό  Κέντρο  «Παιδικά Χαμόγελα». Σκοπός του Κέντρου, είναι να καλύψει το μεγάλο κενό στο τομέα της διεπιστημονικότητας στη χώρα μας και μέσα από το έργο του, να μπορούν να επωφελούνται οικογένειες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Η Έκθεση Τέχνης της Bentley Κύπρου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα στην Κύπρο, αναδεικνύοντας τη δύναμη της τέχνης που εμπνέει, συνδέει και συμβάλλει σε σημαντικούς σκοπούς, όπως είναι η προσφορά.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!