ΜΕΝΟΥ

Τριήμερο ευαισθητοποίησης από το Becel ProActiv, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια, με σύμμαχο το BecelProActiv

Το Becel ProActiv, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ένα τριήμερο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα χοληστερίνης και υγείας της καρδιάς. Πλήθος κόσμου και ειδικότερα άτομα νεότερης ηλικίας που επισκέφτηκαν το περίπτερο του Becel ProActiv στο Nicosia Mall έλαβαν δωρεάν συμβουλές και ενημέρωση σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή και τη μείωση της χοληστερίνης από διαιτολόγο-διατροφολόγο, μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου.

Το Becel ProActiv, σταθερό στη δέσμευσή του για βελτίωση της υγείας της καρδιάς, με την εκδήλωση αυτή είχε στόχο να καταρρίψει το μύθο πως η υψηλή χοληστερίνη αφορά μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες και να ευαισθητοποιήσει το κοινό να ελέγξει τα επίπεδα της χοληστερίνης του, υιοθετώντας νέες καλές συνήθειες στην καθημερινότητά του.

Εξάλλου, είναι γεγονός ότι η αυξημένη χοληστερίνη δεν κάνει «διακρίσεις» και μπορεί να εμφανιστεί στον καθένα, χωρίς να παίζει ρόλο το φύλο, η ηλικία ή το βάρος. Το παν είναι να ελέγχουμε τακτικά τα επίπεδά της και να ξεκινήσουμε σήμερα καλύτερες συνήθειες, με μικρές αλλαγές, μικρά βήματα.

 

Για το λόγο αυτό, το κύριο μήνυμα της εκδήλωσης ήταν «Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια» με σύμμαχο το Becel ProActiv. To κοινό είχε, επίσης, τη δυνατότητα να κατεβάσει στο κινητό του από τον ιστότοπο του Becel ProActiv τον «Οδηγό Μείωσης χοληστερίνης», ο οποίος περιλαμβάνει ιδέες για πολλές καθημερινές καλές συνήθειες που ρυθμίζουν τη χοληστερίνη, βασιζόμενες στο τρίπτυχο ισορροπημένη διατροφή – καθημερινή άσκηση – λιγότερο άγχος.

Για καλύτερη υγεία της καρδιάς, «Ξεκίνα κι εσύ σήμερα μια καλή συνήθεια με το Becel ProActiv».

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!