ΜΕΝΟΥ

Bean Bar 360: Επίσημα εγκαίνια με κινηματογραφική αισθητική

Στις 30 Μαρτίου εγκαινιάστηκε το κατάστημα-ναυαρχίδα της αλυσίδας Bean Bar που  στεγάζεται στο 360 και προσφέρει μία νέα  εμπειρία φιλοξενίας, στο κέντρο της πόλης.

Στην ξεχωριστή εκδήλωση, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις από το μενού του Bean Bar 360 και περιορισμένης έκδοσης κοκτέιλ που φτιάχτηκαν με την ευκαιρία της εορταστικής άφιξης του Bean Bar στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Την παράσταση έκλεψαν με την κινηματογραφική είσοδό τους οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής διαφήμισης του Bean Bar που προβάλλεται στους δέκτες μας, μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους τη θετική διάθεση στην οποία βασίζεται η φιλοσοφία της αλυσίδας.

Η Γενική Διευθύντρια του Bean Bar, κυρία Σόλια Κυπριανού, εξέφρασε την ικανοποίησή της που μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και αναμονής υλοποιήθηκε ο στόχος για τη δημιουργία ενός γαστρονομικού «spot με ξεχωριστό μενού εμπνευσμένο από την ενέργεια και την πολυδιάστατη ταυτότητα της Λευκωσίας» .

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες, μέλη του προσωπικού της εταιρείας C. A. Papaellinas Emporiki Ltd και στελέχη και λειτουργοί των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!