ΜΕΝΟΥ

Απόλυτα επιτυχής η 5η εσωτερική έκθεση «The Autofix Show 2023» της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Με τη συμμετοχή πέραν των 40 εκθετών, όλοι από το εξωτερικό, διεξήχθη την Κυριακή, 23 Απριλίου στην Κρατική Έκθεση, η πέμπτη εσωτερική εταιρική έκθεση «The Autofix Show 2023» της εταιρείας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Την έκθεση επισκέφθηκε πλήθος κόσμου, από επαγγελματίες της αυτοκίνησης, μηχανικούς αυτοκινήτων και μηχανολόγους έως ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μηχανοκίνητου σπορ, επαγγελματίες οδηγούς και οδηγούς που θα ήθελαν να γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της αυτοκίνησης, αλλά ακόμα και φοιτητές μηχανολογίας και μηχανικής, καθώς και καθηγητές των συγκεκριμένων κλάδων.

Για τους σκοπούς της έκθεσης έφτασαν στην Κύπρο 70 άτομα από 13 διαφορετικές χώρες. Πρόκειται για τη μοναδική επαγγελματική έκθεση σχετική με το αυτοκίνητο που διεξάγεται στην Κύπρο και η οποία οργανώνεται από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στα πρότυπα αντίστοιχων εκθέσεων του εξωτερικού.

Στο φετινό «The Autofix Show 2023», που ήταν το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ καταλαμβάνοντας χώρο 2.000τμ, παρουσιάστηκαν ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, εργαλεία και τεχνικός εξοπλισμός συνεργείων από ορισμένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στον κόσμο τα οποία τροφοδοτούν την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Καινοτομία της φετινής έκθεσης που ήταν η διεξαγωγή σειράς σεμιναρίων και εξειδικευμένων, διαδραστικών παρουσιάσεων σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Ιδιαίτερα αναβαθμισμένο ήταν φέτος το τμήμα Τεχνικού Εξοπλισμού με την προσθήκη των μηχανημάτων Hunter και των διαγνωστικών TOPDON.

Ανάμεσα στους εκθέτες ήταν κολοσσιαία εργοστάσια του εξωτερικού όπως η Goodyear-Dunlop, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, η Hankook, η Castrol που κατέχει ηγετική θέση στο τομέα της κατασκευής υψηλής ποιότητας λιπαντικών, όπως και η Valvoline, η Robert Bosch, μια από τις πιο μεγάλες εταιρείες του κόσμου στην παραγωγή ηλεκτρονικών συστημάτων οχημάτων, ανταλλακτικών και τεχνικού εξοπλισμού, όπως και η KS Tools, κατασκευαστής επαγγελματικών εργαλείων.

Μεταξύ των εκθετών ήταν επίσης εταιρείες όπως η πασίγνωστη Ιταλική εταιρεία κατασκευής φρένων Brembo, η Γερμανική Textar, οι εταιρείες Schaeffler Automotive και ZF που είναι πρωτοπόρες στον σχεδιασμό και διαμόρφωση της αυτοκίνησης του μέλλοντος, και πάρα πολλές άλλες.

H έκθεση «The Autofix Show» συμπλήρωσε φέτος δέκα χρόνια αφού διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2013.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!