ΜΕΝΟΥ

AstroBank: Προσφορά ζωής από τους εργαζόμενους

Δράση ανάδειξης της σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας

 Με μεγάλη συμμετοχή του προσωπικού της AstroBank, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αίματος, παγκύπρια  εθελοντική αιμοδοσία. Στη Λευκωσία η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο κτήριο Διοίκησης της Τράπεζας ενώ στις άλλες πόλεις το προσωπικό προσήλθε στα τοπικά Κέντρα Αίματος.

Η ετήσια αυτή δράση, η οποία αποτελεί μέρος του πολυσχιδούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της AstroBank, έχει αγκαλιαστεί από τη διοίκηση και το προσωπικό, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά για ακόμα μία χρονιά, χαρίζοντας ζωή σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Η φετινή αιμοδοσία τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, που γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου και αποτέλεσε μία μεγάλη ευκαιρία ανάδειξης της σημασίας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η κ. Τώνια Χατζηκωστή, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας, σε δηλώσεις της ευχαρίστησε το προσωπικό για τη συγκινητική ανταπόκριση και τη διαρκή συμβολή του στις εθελοντικές δράσεις της AstroBank. Εξήρε, παράλληλα, τη δράση του Κέντρου Αίματος, χάρις στη συνέπεια του οποίου η Κύπρος έχει βρεθεί πρώτη σε ποσοστό αιμοδοτών, μεταξύ των χωρών της Ευρώπης.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!