ΜΕΝΟΥ

Αποκτήστε σετ φαγητού Emile Henry και απολαύστε διαχρονική ποιότητα!

Νέα προωθητική ενέργεια σε πρατήρια Petrolina, Agip και Εni

H Πετρολίνα, με τη νέα προωθητική ενέργεια «Αποκτήστε σετ φαγητού Emile Henry και απολαύστε διαχρονική ποιότητα!», προσφέρει από την 1η Ιουνίου 2022 την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες της να αποκτήσουν ένα ή περισσότερα σετ φαγητού της γαλλικής εταιρείας Emile Henry με έκπτωση έως και  85% στην ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης του προϊόντος.

Πρόκειται για νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Μικρής Διάρκειας (Continuity program), με το οποίο η Πετρολίνα ανταμείβει τους πελάτες της, με το γέμισμα καυσίμων κίνησης από πρατήρια Petrolina, Agip και Eni και το οποίο θα έχει διάρκεια περίπου 15 εβδομάδων. Για πρώτη φορά, ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί της προσφοράς με δύο τρόπους:

  • Μαζεύοντας αυτοκόλλητα, χρησιμοποιώντας το ειδικό φυλλάδιο από τα πρατήρια, ή
  • Ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής MyPetrolina.

Με κάθε συναλλαγή €10 σε καύσιμα κίνησης P-EnergyMax, ο πελάτης θα παίρνει ένα αυτοκόλλητο και είτε συμπληρώνοντας το φυλλάδιο είτε ηλεκτρονικά θα μπορεί να επιλέξει ένα από τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα Emile Henry με έκπτωση. Τα ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα μέσω του MyPetrolina app, θα μαζεύονται σύμφωνα με τους όρους της εφαρμογής. Μέσω της εφαρμογής θα παραχωρούνται τέσσερα ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα ως δώρο από την Πετρολίνα.

Η σειρά αποτελείται από πέντε διαφορετικά είδη σετ φαγητού Emile Henry. Τα αυτοκόλλητα θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η εξαργύρωσή τους ισχύει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

H εταιρεία Emile Henry ιδρύθηκε το 1850 στο Marcigny, μια μικρή πόλη στην Βουργουνδία της Γαλλίας και έκτοτε έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την κατασκευή των υψηλής ποιότητας κεραμικών σκευών, προϊόντων μαγειρικής gourmet, σερβίτσιων και προϊόντων ψησίματος. Σήμερα, η εταιρεία εξακολουθεί να λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της  οικογένειας Henry, κατασκευάζοντας όλα τα νέα της προϊόντα, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας διαδικασία Υψηλής Αντίστασης Κεραμικών στον φούρνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.petrolina.com.cy

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!