ΜΕΝΟΥ

Η Ανταμοιβή… κάνει διακοπές στα «WE Hotels»

Η πλατφόρμα «WE Hotels» εντάσσεται στο Σχέδιο Aνταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, που επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Καλοκαίρι χωρίς διακοπές δεν γίνεται. Διακοπές χωρίς έγκαιρο προγραμματισμό και προσιτές τιμές ίσως να είναι όνειρο απατηλό για πολλούς. Τώρα, η πλατφόρμα «WE Hotels» (www.wehotels.cy), σου λύνει τα χέρια και σε βοηθά να κάνεις έγκαιρα την κράτησή σου ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό, προσιτό για το βαλάντιό σου, και τις ανάγκες σου.

Η πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων, σύγχρονη και φιλική προς τον χρήστη κάνει την κράτηση τής διαμονής σου εύκολη, άνετη, επιτρέποντάς σου να βρεις γρήγορα το καλύτερο ξενοδοχείο.

Τα μέλη της απολαμβάνουν επίσης οικονομίες σε επιλεγμένα καταλύματα και έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερα με ειδικές προσφορές, όπως δωρεάν ακύρωση, προσφορές μόνο για κινητά τηλέφωνα και ειδικές τιμές.

Κάνετε λοιπόν την έρευνα σας μέσα στη πλατφόρμα για ξενοδοχεία για επαγγελματικούς σκοπούς ή αναψυχή, ανακαλύψτε ταξιδιωτικούς προορισμούς που δεν μπορείτε να χάσετε και αξιοποιήστε τις διακοπές σας με μοναδικούς οδηγούς προορισμού.

Η εγγραφή είναι πολύ απλή, απλά δημιουργείτε το δικό σας προφίλ, όταν συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και έναν κωδικό.

Απολαύστε τις διακοπές σας με «WE Hotels» στα ξενοδοχεία που είναι ενεργό το σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο και επιβραβεύει με βαθμούς τις συναλλαγές με κάρτες, σε πάνω από 900 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Συγκεντρώστε αυτόματα βαθμούς, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, και εξαργυρώστε τους όποτε το επιθυμείτε.

Πληροφορίες στο www.antamivi.com.cy  ή στην 1Bank στο 800 00 80.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!