ΜΕΝΟΥ

Αναβάλλεται για την 21η Ιουνίου η τελετή εγκαινίων της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Ως ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου

Σε αναβολή της τελετής εγκαινίων της Μαρίνας της Αγίας Νάπας που είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, προχώρησε η Διοίκηση της Μαρίνας ως ένδειξη πένθους για τον θάνατο της αείμνηστης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου.

«Ο ξαφνικός και αδόκητος χαμός της Υπουργού προκάλεσε θλίψη σε όλη την Κύπρο και η Διοίκηση της Μαρίνας Αγίας Νάπας δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στο πένθος που έχει κατακλύσει το νησί. Η αναβολή τέλεσης των εγκαινίων είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού της μνήμης μιας έντιμης, δίκαιης και οξυδερκούς Υπουργού. Η Διοίκηση και το προσωπικό της Μαρίνας Αγίας Νάπας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της Ζέτας Αιμιλιανίδου» δήλωσε ο ο CEO της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Σταύρος Καραμοντάνης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής εγκαινίων έχει οριστεί η 21η Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30 στο Event Center της μαρίνας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 35 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  www.marinaayianapa.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!