ΜΕΝΟΥ

Η ALTIUS INSURANCE LTD ανανεώνει για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.)

Η ALTIUS INSURANCE LTD συνεχίζει τη συνεργασία της με την Π.Ο.Ε.Δ. για 18η φορά, προσφέροντας προνομιακές τιμές σε ασφαλιστικά σχέδια υγείας σε όλα τα μέλη της οργάνωσης. Ενισχύοντας την πολυετή συνεργασία, η ALTIUS INSURANCE LTD παρέχει επιπλέον μειωμένα ασφάλιστρα και σε ασφάλειες γενικών κλάδων, καλύπτοντας περιουσία και οχήματα.

Επιπλέον, στα πλαίσια της εν λόγω συνεργασίας, η Altius Insurance προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο Ειδικό Ταμείο Αλληλοβοήθειας και Φιλανθρωπικής Δράσης της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.), το οποίο βοηθά εκπαιδευτικούς στα πλαίσια της ευημερίας των μελών.

Ο ρόλος των εκπαιδευτικών στην κοινωνία είναι πολύ σημαντικός και ωφέλιμος για την πρόοδο  του τόπου μας, έτσι η  Altius Insurance, αναγνωρίζοντας αυτόν τον σημαντικό ρόλο, σχεδόν εδώ και δύο δεκαετίες, στηρίζει έμπρακτα το κυριότερο οργανωμένο σύνολο των εκπαιδευτικών προδημοτικής, δημοτικής και ειδικής εκπαίδευσης. 

Στη φωτογραφία, ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της ALTIUS INSURANCE LTD, μαζί με την κ. Μύρια Βασιλείου, Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.), μαζί με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Δ., καθώς και την υπόλοιπη ομάδα της ALTIUS INSURANCE LTD, κατά την συνάντησή τους για τη σύναψη ανανέωσης της συμφωνίας στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΕΔ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!