ΜΕΝΟΥ

«Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με την ΕΥΡΗΚΑ στηρίζουν το ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, με αφορμή τον Παγκύπριο Έρανο

Καθαρά για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν το ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ.) με μία κοινή εκστρατεία. Με τίτλο «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό», η νέα εκστρατεία πραγματοποιείται στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, από 8 μέχρι 26 Μαΐου 2024, με αφορμή τον Παγκύπριο Έρανο του  Κ.Ε.Σ. (Ν.Π. 88-2023), που συντελεί στην επιτυχή έκβαση της μεγάλης ανθρωπιστικής του αποστολής για έναν καλύτερο κόσμο.

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός επιτελεί αξιόλογο έργο και ενεργεί με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής πολλών ευάλωτων ατόμων και οικογενειών, και ταυτόχρονα περιφρουρεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Για την υλοποίηση των στόχων του Κ.Ε.Σ. πραγματοποιούνται δράσεις μεταξύ των οποίων και ο ετήσιος Παγκύπριος Έρανος, ο οποίος αποτελεί συλλογική και έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Μέσω της εκστρατείας «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό», οι δύο εταίροι στηρίζουν το έργο του Κ.Ε.Σ. διαθέτοντας €0,30 για κάθε αγορά οποιουδήποτε υγρού απορρυπαντικού ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ή μαλακτικού ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Senses, από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, κατά την περίοδο 08/05 – 26/05. Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ καλούν το καταναλωτικό κοινό να συμμετάσχει στην εκστρατεία αγάπης που διοργανώνουν, με μοναδικό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο, και να στείλουν μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Η εκστρατεία «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό» πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενημερωμένων και εκτεταμένων προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ, που περιλαμβάνουν ουσιαστικές δράσεις που αγκαλιάζουν τον άνθρωπο.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!