ΜΕΝΟΥ

«Καθαρά με αγάπη» – Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ ενίσχυσαν το έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού

Σε μία συμμαχία αγάπης με το καταναλωτικό κοινό, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ πραγματοποίησαν μία κοινή εκστρατεία που είχε ως στόχο την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού (Κ.Ε.Σ).

Η εκστρατεία με τίτλο «Καθαρά με αγάπη», για τον Ερυθρό Σταυρό» πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον Παγκύπριο Έρανο του Κ.Ε.Σ. (Ν.Π. 88/2023) και έτρεξε κατά την περίοδο 8 – 26 Μαΐου. Μέσω της εκστρατείας και με στόχο την ενίσχυση του σημαντικού έργου του συγκεκριμένου ανθρωπιστικού οργανισμού, οι δύο εταίροι διέθεσαν €0,30 για κάθε αγορά που πραγματοποιήθηκε τη συγκεκριμένη περίοδο, από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και αφορούσε οποιοδήποτε από τα υγρά απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ή μαλακτικά ρούχων ΕΥΡΗΚΑ Senses. Οι καταναλωτές, ανταποκρινόμενοι σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης, στήριξαν την εκστρατεία με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με επιτυχία, και να συγκεντρωθεί το ποσό των €2,700.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κ.Ε.Σ. στη Λευκωσία, την Τετάρτη, 3 Ιούλιου 2024, οι κυρίες Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, και Νίκη Παπαβασιλείου, Senior Brand Manager της ΕΥΡΗΚΑ, παρέδωσαν επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε, στην Πρόεδρο κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου και Α’ Αντιπρόεδρο κ. Λήδα Κουρσουμπά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της εταιρείας ΕΥΡΗΚΑ, δήλωσαν την ετοιμότητά τους για συνδρομή στις προσπάθειες του ανθρωπιστικού οργανισμού για βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων ατόμων και οικογενειών, και ευχαρίστησαν τις κυρίες Παπαδοπούλου και Κουρσουμπά για το πολύτιμο έργο που επιτελούν.

Μέσω των ολιστικών προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούν, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ στηρίζουν, καθαρά με αγάπη και με κάθε ευκαιρία, τον άνθρωπο και την κοινωνία μας.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!