ΜΕΝΟΥ

Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή

Για ακόμα μια φορά το αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή, ενισχύοντας τον Σύνδεσμο Μωρά-Θαύματα και την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου

Και φέτος το Πάσχα, το αλεύρι Μιτσίδη μας καλεί να ζυμώσουμε με αγάπη για τα θαύματα της ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα της καθιερωμένης πια εκστρατείας κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Μιτσίδη, η οποία συνεχίζεται για 7η συνεχή φορά.

H εταιρεία για ακόμα μια φορά θα ενισχύσει τον σύνδεσμο «Μωρά-Θαύματα, σκοπός του οποίου είναι η στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία. Μέχρι και το Πάσχα, με κάθε πακέτο αλεύρι Μιτσίδη που θα πωλείται ανά το Παγκύπριο, η εταιρεία θα συνεισφέρει 2 σέντ προς τον σύνδεσμο, με στόχο την ενίσχυση του εξοπλισμού της ΜΕΝΝ.

Μέχρι τώρα, σαν αποτέλεσμα των προηγούμενων εκστρατειών της εταιρείας, εξασφαλίστηκε εξοπλισμός συνολικής αξίας πέραν των €40.000 για τη ΜΕΝΝ, περιλαμβανομένων δύο ειδικών μόνιτορς παρακολούθησης ζωτικής λειτουργίας νεογνών, δύο συστημάτων και δύο μηχανημάτων μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής των νεογνών. Όλα τα έσοδα της φετινής εκστρατείας θα χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση της αγοράς ενός ακόμα συστήματος πολλαπλής φωτοθεραπείας αξίας €8.000 που χρειάζεται η ΜΕΝΝ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!