ΜΕΝΟΥ

Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ – Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Παρέδωσαν επιταγή στην Europa Donna Κύπρου

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023, ο κ. Μιχάλης Πέτρου, Εμπορικός Διευθυντής, και η κ. Αναστασία Νάτσικα, Brand Manager της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ, συνοδευόμενοι από την κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Europa Donna στη Λευκωσία και παρέδωσαν στον κ. Μάριο Χαραλαμπίδη, Εκτελεστικό Διευθυντή, επιταγή για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του οργανισμού.

Το ποσό συλλέχθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ «Αφοσίωση… στη ζωή!», που αφορά στη διοργάνωση ενεργειών με  στόχο την οικονομική ενίσχυση οργανισμών με κοινωφελή χαρακτήρα, και ταυτόχρονα επικυρώνει τη δέσμευσή της γαλακτοβιομηχανίας για διαχρονική κοινωνική προσφορά. Για τους σκοπούς της εκστρατείας, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ ένωσε ξανά τις δυνάμεις της με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με στόχο την ενίσχυση του έργου της Europa Donna Κύπρου, διοργανώνοντας ενέργεια που έτρεξε από τις 10 Αυγούστου 2023 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2023.

Με την καταλυτική συμμετοχή των πελατών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που στήριξαν την προσπάθεια αγοράζοντας προϊόντα της Γαλακτοβιομηχανίας ΑΛΑΜΠΡΑ, οι δύο εταίροι – που μοιράζονται το ίδιο όραμα και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία –  κατάφεραν να ενισχύσουν την ιερή αποστολή της Europa Donna Κύπρου για στήριξη των ασθενών με καρκίνο του μαστού, αλλά και των οικογενειών τους.  Συγκεκριμένα, με την αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ (1L ή 2L) από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσφέρθηκαν στην Europa Donna Κύπρου 3 σεντς ανά λίτρο.

Κατά την παράδοση της επιταγής, ο κ. Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε θερμά τους δύο εταίρους για την πρωτοβουλία.  Με τη σειρά τους, ο κ. Πέτρου, η κ. Νάτσικα και η κ. Κωνσταντινίδου ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τον κ. Χαραλαμπίδη για το σημαντικό έργο που επιτελεί, και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να στηρίζουν τον οργανισμό.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!