ΜΕΝΟΥ

Πασχαλινές Εκδηλώσεις 2024 στην κοινότητα Ακακίου

Στην κοινότητα Ακακίου, στα Δυτικά της Λευκωσίας, η Εταιρεία Ανάπτυξης Ακακίου «Ο ΣΕΡΡΑΧΗΣ» μαζί με την Ομάδα Νέων της Εταιρείας διοργανώνουν τις Πασχαλινές εκδηλώσεις «Ήρτεν Πάσκα κατεβαίνω Ακάτζιην», την Κυριακή του Πάσχα 5 και Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, στην πλατεία Ακακίου.

Η Εταιρεία από την ίδρυση της στις 9 Μαρτίου 2009 και φέτος κλείνει δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας, αποσκοπεί στην ανάπτυξη, ανάδειξη και προβολή της κοινότητας Ακακίου με ποικίλες δραστηριότητες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Θα διεξαχθούν παραδοσιακά παιχνίδια όπως αυγοδρομίες, σακουλοδρομίες, αγώνισμα σχοινιού, αγώνισμα δύναμης, βούφας, ζίζιρος.

Τη Κυριακή του Πάσχα στις 16:00 στην γέφυρα του ποταμού Σερράχη, επί της Αρχ. Μακαρίου θα διεξαχθούν οι γαϊδουροδρομίες.

Την Δευτέρα του Πάσχα στις 16:00 γύρος του Ακακίου με έναρξη από την Πλατεία Ακακίου.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και διαγωνισμοί.

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και τις δύο βραδιές θα είναι πλούσιο με χορούς και μουσικά σχήματα.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα πωλούνται φαγητά και ποτά!

Την Δευτέρα θα γίνουν οι βραβεύσεις των διαφόρων διαγωνισμών και πολύ αργά θα γίνει η κλήρωση του λαχνού που θα κυκλοφορήσει με πλούσια δώρα.

Επίσης, φέτος στα πλαίσια των Πασχαλινών εκδηλώσεων θα διοργανωθούν αγώνες Futsal Εφήβων και Ανδρών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Περιφερειακού Γυμνασίου Ακακίου κατά το διήμερο 27 & 28 Απριλίου 2024, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, από τις 9:00 μέχρι τις 19:00. Την Κυριακή 28 Απριλίου ταυτόχρονα θα διοργανωθεί και η δράση/παιγνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού για μικρούς και μεγάλους.

Εκ της Εταιρείας Αναπτύξεως Ακακίου «Ο ΣΕΡΡΑΧΗΣ»

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!