ΜΕΝΟΥ

Ο «Αγώνας Αγάπης» της Lexus Cycling Dream Team συνεχίζεται

Αυτή τη φορά για την υποστήριξη της «Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού», όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου στο Φιλάνι.

Το ίδρυμα «Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού», μαζί με την υποστήριξη της Lexus Κύπρου, τη συνεργασία του SupportCY, της Τράπεζας Κύπρου και των εθελοντών της ποδηλατικής ομάδας Lexus Cycling Dream Team, διοργανώνουν φιλανθρωπική ποδηλασία 130 χιλιομέτρων για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.

Ο σκοπός αυτής της φιλανθρωπικής ποδηλασίας είναι όπως οι στόχοι και το όραμα του ιδρύματος αγκαλιαστούν από το ευρύ κοινό ούτως ώστε να αυξηθούν οι οικονομικοί πόροι για την ολοκλήρωση του πολυδύναμου κέντρου που ανεγείρεται στο Φιλάνι-Λευκωσία. Ενός κέντρου που με τον άρτιο εξοπλισμό και τη σωστή στελέχωσή του θα μπορεί να καταστεί ένα ασφαλές καταφύγιο ανακούφισης, φροντίδας και αγάπης για τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες και τις οικογένειές τους. Θα παρέχεται ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών και θεραπευτικών προγραμμάτων, ούτως ώστε οι συνάνθρωποί μας με αναπηρίες να διαβιούν ενσωματωμένα μέσα στην κοινότητα με ασφάλεια, αξιοπρέπεια, ποιότητα ζωής, ανάπτυξη δεξιοτήτων και μέγιστη αυτονομία.

Η ποδηλατική διαδρομή «Αγώνας Αγάπης», 130 χιλιομέτρων, θα έχει ως σημείο εκκίνησης το Φιλάνι – Λευκωσία, όπου ανεγείρονται οι κτηριακές εγκαταστάσεις του πιο πάνω Κέντρου, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 8.00π.μ. και θα τερματίσει στη Μητρόπολη Λεμεσού το Σάββατο 14 Οκτωβρίου γύρω στις 3.00μ.μ.

Συγκεκριμένα, οι ποδηλάτες της Lexus Cycling Dream Team θα διανύσουν αυτήν τη διαδρομή κατά κύριο λόγο εκτός δρόμου, περνώντας μέσα από διάφορες ορεινές κοινότητες. Μεταξύ άλλων την 1η  μέρα θα περάσουν από Μαχαιρά, Παλαιχώρι, Άλωνα με διανυκτέρευση στην Κυπερούντα. Τη 2η  μέρα θα περάσουν από Πελέντρι, Ακρούντα και Γερμασόγεια, προτού τερματίσουν στη Μητρόπολη Λεμεσού.

O «Αγώνας Αγάπης» υποστηρίζεται από το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, με  μέλη του Σώματος Εθελοντών του SupportCY να συνοδεύουν τους ποδηλάτες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξη της όλης εκδήλωσης απευθύνονται στη Marketway Publicis Ltd για την πολύτιμη υποστήριξή της, μέσω της ετοιμασίας του πλάνου προώθησης και των υλικών επικοινωνίας.

Για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά μέσω της ιστοσελίδας www.koinotitaagioulouka.com ή επικοινωνώντας στο 99 420962.

ΌΛΑ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ανέγερση του Πολυδύναμου Κέντρου στο Φιλάνι.

Η Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού (αρ. μητρώου 290), είναι εγκεκριμένο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα που συστάθηκε στις 19 Μαρτίου 2008, σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμου 57/1972. Η ανάγκη σύστασης του Ιδρύματος προέκυψε λόγω της περιορισμένης διάθεσης χώρων με επαρκείς και σύγχρονες υποδομές και την κατάλληλη στελέχωση για τη φιλοξενία και φροντίδα των συνανθρώπων μας  με αναπηρίες. 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!