ΜΕΝΟΥ

Τι φέρνει φέτος ο Άγιος Βασίλης και η Τράπεζα Κύπρου στο Nicosia Mall;

Λάβε μέρος στον πιο incredible χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα ταξιδιωτικό κουπόνι αξίας 10 χιλιάδων ευρώ!

O πιο incredible διαγωνισμός στο Nicosia Mall με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου με το απίστευτο δώρο ενός ταξιδιωτικού κουπονιού αξίας  10 χιλιάδων ευρώ! Για να το διεκδικήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το Χριστουγεννιάτικο σημείο του διαγωνισμού στο ισόγειο του Nicosia Mall.  Καταχωρείς το τηλέφωνο σου, γυρίζεις τον τροχό και έχεις ήδη μια συμμετοχή στον διαγωνισμό. Παράλληλα, διεκδικείς στη στιγμή διάφορα δώρα από επιλεγμένα καταστήματα του Nicosia Mall που συμμετέχουν στο σχέδιο καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου.

Ζήσε λοιπόν την μαγεία των Χριστουγέννων στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, απόλαυσε μοναδικές στιγμές shopping και διασκέδασης με τους φίλους και την οικογένειά σου και ποιος ξέρει; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός του μοναδικού διαγωνισμού που θα σε ταξιδέψει στους πιο ονειρεμένους προορισμούς.

Κάνε λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα πραγματικότητα τα όνειρά σου, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό που ισχύει μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις: http://www.nicosiamall.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!