ΜΕΝΟΥ

Αυτά τα Χριστούγεννα MAS βρίσκουν 49: Η οικογένειά MAS μεγαλώνει!

Οι υπεραγορές MAS μεγαλώνουν και δίνουν δυναμικά το παρόν τους στο λιανικό εμπόριο, με 49 πλέον καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Στον όμιλο έχουν ενταχθεί 5 ακόμη υπεραγορές, που έχουν ανεβάσει τον αριθμό των καταστημάτων του ομίλου στα 49.

Στην οικογένειά MAS πλέον ανήκουν οι MAS PANIKOS TERROS (Λάρνακα), MAS R.S.F KLADOS SUPERMARKET (Κυπερούντα), MAS COOP CITY (Λεμεσός), MAS EXPRESS beCLEVER STORES (Πάφος) και MAS VISTERIA (Πάφος).

Τα καταστήματα MAS, με μέριμνα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία των καταναλωτών, αναβαθμίζονται με ριζικές ανακαινίσεις, εξωτερικά και εσωτερικά, σε αρκετές από τις υπεραγορές του ομίλου.

Οι Υπεραγορές MAS είναι ένας από τους πρώτους συνδέσμους Υπεραγορών που δημιουργήθηκαν στη Κύπρο, ενώ πρόκειται πλέον για τη μεγαλύτερη αλυσίδα Υπεραγορών Παγκύπρια σε αριθμό καταστημάτων.

Ο στόχος του συνδέσμου είναι η προστασία των μικρομεσαίων Υπεραγορών από τον ανταγωνισμό διεθνών οργανισμών λιανικού εμπορίου, ενώ η ένταξη νέων υπεραγορών στο Σύνδεσμο ενδυναμώνει και ενισχύει τις προσπάθειες και το έργο του.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!