ΜΕΝΟΥ

ADVANCIS® CAPILAR GOLD: Η Απάντηση στην Τριχόπτωση!

Η εταιρεία Co-Pharm επαναπροσδιορίζει την περιποίηση ομορφιάς μέσα από την καινοτόμα κατηγορία των Nutricosmetics, τα “χάπια ομορφιάς”, προσφέροντας μια επαναστατική λύση για την τριχόπτωση με το Advancis® Capilar Gold. Αυτή η κορυφαία πρόταση αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για όσους επιδιώκουν να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση, προσφέροντας εμφανώς πιο πυκνά, δυνατά και υγιή μαλλιά.

Το Advancis® Capilar Gold διαθέτει μια προηγμένη σύνθεση που συνδυάζει L-Ταυρίνη, L-Κυστίνη και ζωτικά μέταλλα όπως Χαλκός, Σελήνιο και Σίδηρος, ενώ περιέχει επίσης εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αυτά τα ενεργά συστατικά ενεργούν συνεργατικά για να τρέφουν και να ενισχύουν την υγεία των μαλλιών από το εσωτερικό, προσφέροντας ένα συνολικό αποτέλεσμα ανανέωσης και ζωτικότητας.

Σχεδιασμένο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης, λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο ή επιθυμούν να ενισχύσουν την υγεία των νυχιών τους, το ADVANCIS® CAPILAR GOLD υπόσχεται να μετατρέψει την καθημερινή φροντίδα σε μια πολυτελή εμπειρία ομορφιάς και ευεξίας.

Η Co-Pharm, μέσω της δέσμευσής της για ποιότητα και καινοτομία, φέρνει μια αξιόπιστη λύση στον αγώνα κατά της τριχόπτωσης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην περιποίηση της προσωπικής ομορφιάς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.copharm.com.cy και εξερευνήστε το ADVANCIS® CAPILAR GOLD.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!