ΜΕΝΟΥ

Access for All Festival Cyprus 2023

Tο πρώτο διήμερο φεστιβάλ στην ιστορία της Κύπρου για την ένταξη ατόμων με αναπηρία.

Tο Κέντρου Κοινωνικής Καινοτομίας (CSI), το Research and Education in Social Empowerment and Transformation (Reset) και το Cyprus 3on3 διοργανώνουν το Access for All Festival Cyprus 2023, το πρώτο διήμερο φεστιβάλ στην ιστορία της Κύπρου για την ένταξη ατόμων με αναπηρία. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Πλατεία του Παλιού Λιμανιού της Λεμεσού στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 9:00 το βράδυ.

To Access for All Festival Cyprus 2023 θα περιλαμβάνει 3on3 καλαθόσφαιρα, θεατρικά έργα, ενημερωτικά περίπτερα, εργαστήρια, ανθρώπινη βιβλιοθήκη, μουσική, χειροτεχνίες, panel discussions κλπ.

Ο βασικός στόχος μιας τέτοιου είδους πρωτοβουλίας είναι τα άτομα με αναπηρίες να αναδυθούν από το ορατό ή αόρατο περιθώριο, να συνυπάρξουν ισότιμα με τους συμπολίτες τους και να εκφραστούν ελεύθερα και δημιουργικά, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και εκπληρώνοντας τα ενδιαφέροντά τους.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, φιλοξενείται από την Αρχή Λιμένων Κύπρου και στηρίζεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ), τον Δήμο Λεμεσού και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών. Το φεστιβάλ χορηγούν οι Primetel, Amdocs και Hyperio Software, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ράδιο Πρώτο και η SuperAd.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!