ΜΕΝΟΥ

Ανακαλύψτε το στυλ σας με τα δημοφιλή γυαλιά ηλίου Ana Hickmann του ομώνυμου μοντέλου!

Η THEMISTOCLEOUS Optical Wholesalers LTD, επίσημος διανομέας των γυαλιών Ana Hickmann με χαρά παρουσιάζει την ολοκαίνουργια συλλογή SS24 από την Ana Hickmann Eyewear. Eστιάζει σε οπτικούς σκελετούς και γυαλιά ηλίου που συνδυάζουν μοναδικό σχεδιασμό και τεχνολογία και χαρακτηρίζεται από μια ανυποχώρητη δέσμευση στην καινοτομία και το στυλ.

Ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει αυτή τη συλλογή είναι το επαναστατικό σύστημα “duo-fashion”, που αναπτύχθηκε με μεγάλη προσοχή στον κορμό κάθε βραχιωνα. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει μια ομαλή περιστροφική κίνηση, αποκαλύπτοντας μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, προσφέροντας έτσι δύο διακριτικές εμφανίσεις σε ένα σκελετό.

Με αυτή τη συλλογή, η Ana Hickmann Eyewear συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον χώρο της μόδας στα γυαλιά, συνδυάζοντας λειτουργικότητα με μοντέρνο design.

Ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη των οπτικών σκελετών και γιαλιων ήλιου ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.THEMISTOCLEOUSOPTICAL.COM , καλέστε μας στο τηλέφωνο 22437792, ή ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Sunglasses by Themistocleous

Instagram: THEMIS_OPTICAL

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!