ΜΕΝΟΥ

8 χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό

Για τρίτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί ο Θαλάσσιος Μαραθώνιος για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, μια πρωτοβουλία του Χρυσόστομου Χρυσοστόμου. Πέρσι κολύμπησε 8 χιλιόμετρα σε ανοιχτή θάλασσα μαζί με μια ομάδα έξι φίλων. Φέτος η ομάδα μεγαλώνει και όλοι μαζί θα κολυμπήσουν με σκοπό την στήριξη των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, η ομάδα που αποτελείται από τους Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, Στάθη Μανώλη, Μιχάλη Ζαννέτο, Ανδρέα Τέκλο, Γιάννο Ηλιάδη, Μαρία Χαραλάμπους, Sergei Gudaev, Απόστολο Ψαρά και Πάρη Φλουρέντζου, θα ξεκινήσει κολυμπώντας από το Δασούδι στη Λεμεσό και θα καταλήξει στην παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant. Την ομάδα θα συνοδεύει η Λιμενική Αστυνομία και η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού για διασφάλιση της ασφάλειας των κολυμβητών.

Παράλληλα, την ίδια ώρα δυο δρομείς, ο Σάββας Στυλιανού και ο Πάμπος Βασιλείου θα τρέξουν 26km από το Νέο Νοσοκομείο Λεμεσού και θα συναντήσουν στον τερματισμό την ομάδα των κολυμβητών.  Η προσπάθεια όλης της ομάδας έχει ως κίνητρο την έμπρακτη συμπαράσταση προς τους φίλους, συγγενείς, γνωστούς και άγνωστους που είχαν ή έχουν εμπειρία με τον καρκίνο, στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου συλλέγοντας εισφορές από άτομα και εταιρείες που θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια τους.

«Μέσω προσωπικής εμπειρίας, αλλά και ως μέλος του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου όπου και συμμετέχω στην Ομάδα Δρομέων της Τράπεζας μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η αποστολή του Συνδέσμου είναι πολύ σημαντική και οι υπηρεσίες που προσφέρουν στους ασθενείς με καρκίνο είναι ουσιαστικές βοηθώντας τον καρκινοπαθή σε όλα τα στάδια της ασθένειάς του. Χαίρομαι που η ομάδα μας φέτος μεγάλωσε και όλοι μαζί θέλουμε να δείξουμε ότι σε κάθε δυσκολία πρέπει να προχωράμε μπροστά και να δαμάζουμε τα κύματα με πείσμα και αισιοδοξία. Με αυτήν την ενέργεια προσπαθούμε να στηρίξουμε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και καλούμε το κοινό να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του», ανέφερε ο Χρυσόστομος.

Για να στηρίξετε το σκοπό της ομάδας στείλτε μήνυμα με κωδικό CAS(κενό)5 στον αριθμό 7060 για εισφορές 5 ευρώ. Εισφορές μπορούν επίσης να γίνουν στην ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου www.anticancersociety.org.cy ή στον τραπεζικό λογαριασμό 357035682126, ΙΒΑΝ CY40002001950000357035682126 (Τράπεζα Κύπρου).

 Η όλη ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!