ΜΕΝΟΥ

Για 8η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή το American Medical Center

Χωρίς καμιά διαφοροποίηση στην πρώτη θέση, δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα της Παγκύπριας έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων RAI Consultants, αναφορικά με την αξιοπιστία έξι Ιατρικών Κέντρων της Κύπρου.

Το American Medical Center / American Heart Institute, όπως και τα προηγούμενα 7 χρόνια, κατέκτησε την κορυφή ανάμεσα στις επιλογές των πολιτών, ως το πιο αξιόπιστο Ιατρικό Κέντρο στη χώρα, καταγράφοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της StockWatch και αφορούσε αστικές και αγροτικές περιοχές, με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών άνω των 18 ετών και δείγμα 600 ατόμων.

Εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα οι ιδρυτές του American Medical Center, Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου Καρδιοθωρακοχειρουργός και Δρ. Χρίστος Χρίστου Επεμβατικός Καρδιολόγος, διαβεβαίωσαν ότι το AMC θα συνεχίσει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, διατηρώντας την πρωτιά την οποία του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες.

Η κατάταξη του AMC για 8η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή, αλλά και ηθική επιβράβευση ότι όλα αυτά τα χρόνια περιβάλλουμε τους ασθενείς μας με την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ασφάλεια, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ. Σωτηρίου.

Πρόκειται για ένα διαχρονικό συμβόλαιο αξιοπιστίας με τους πολίτες, το οποίο θα συνεχίσουμε να τιμούμε, επιβεβαιώνοντας την αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη τους προς το American Medical Center και ανεβάζοντας την χώρα μας ακόμα πιο ψηλά στον παγκόσμιο ιατρικό χάρτη, τόνισε ο Δρ. Χρίστου.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!