ΜΕΝΟΥ

50ή Τελετή Αποφοίτησης του Global College

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας, η τελετή αποφοίτησης του Global College. Η τελετή έλαβε χώρα στην παρουσία της Δημάρχου Λακατάμειας, εκπροσώπων της Ανώτερης Εκπαίδευσης, του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, της Αστυνομίας και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων. Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί όπως ο Δρ Ανδρέας Καπαρδής και η Δρ Μαρία Καπαρδή, ο Γενικός Διευθυντής του Universal Admission Gate of Cyprus Αντρέας Χριστοδούλου και ο διάσημος ηθοποιός/μοντέλο Αλέξης Παππάς.

Η τελετή αποφοίτησης περιλάμβανε χαιρετισμό από τον Γενικό Διευθυντή του Κολεγίου κ. Γιώργο Κρητικό στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα 50 χρόνια προσφοράς του Global College στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν βραβεία στους αριστούχους φοιτητές καθώς και πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε όλους τους φοιτητές του Κολεγίου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία των αριστούχων απόφοιτων του Μεταπτυχιακού Δημιουργικές Τέχνες και Εμψύχωση.

Η επιβράβευση της προσπάθειας και της ακαδημαϊκής πορείας των φοιτητών/φοιτητριών, αλλά και της αρωγής των γονέων τους, καθώς και η ηθική ανταμοιβή των καθηγητών/καθηγητριών υπογραμμίστηκε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του Global College εύχεται ολόψυχα στους/στις απόφοιτους/απόφοιτες καλή σταδιοδρομία και κατάκτηση των προσωπικών τους στόχων!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!