ΜΕΝΟΥ

4ο Παγκύπριο Ογκολογικό Συνέδριο Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου

“Αναβαθμίζοντας τη θεραπεία του καρκίνου με ερευνητική καινοτομία και διεπιστημονική συνεργασία”

Ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με το πεδίο της ογκολογίας θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν στο 4ο Παγκύπριο Ογκολογικό Συνέδριο που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με την Ογκολογική Εταιρεία Κύπρου. Το συνέδριο με τίτλο «Αναβαθμίζοντας τη θεραπεία του καρκίνου με ερευνητική καινοτομία και διεπιστημονική συνεργασία» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό στις 11-13 Νοεμβρίου 2022.

56 διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν μελέτες και έρευνες που αφορούν τις νέες ιατρικές εξελίξεις σε σχέση με τον καρκίνο, προγράμματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και Ανακουφιστική Φροντίδα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον καρκίνο του πνεύμονα, στους γυναικολογικούς καρκίνους, στον καρκίνο του μαστού, στον ουρολογικό καρκίνο και στους γαστρεντερικούς καρκίνους. Του συνέδριου προηγείται εξειδικευμένο εργαστήρι για την Ανακουφιστική Φροντίδα, ενώ στις 12 Νοεμβρίου θα διοργανωθούν δύο παράλληλες ενότητες που απευθύνονται σε νοσηλευτές και γενικούς ιατρούς.

Στο συνέδριο, αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 300 ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας από τον τομέα της ογκολογίας. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνουν βραβεύσεις για πρωτότυπες εργασίες νέων επιστημόνων όπως επίσης θα απονεμηθεί και ειδικό βραβείο εις μνήμη της Δρ. Χέλεν Σωτηρίου, η οποία για σειρά ετών, με ζήλο και ενθουσιασμό αναλάμβανε την οργάνωση των ογκολογικών συνεδρίων και διαλέξεων  του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!