ΜΕΝΟΥ

Αυτά τα Χριστουγεννιάτικη μη συμβιβάζεσαι. Έως και €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones από την Epic!

Τα Χριστούγεννα συμβιβάζεσαι με πολλά. Το οικογενειακό τραπέζι που βαριόσουνα αλλά τελικά πήγες, το λαχταριστό μελομακάρονο που ήθελες να φας αλλά συγκρατήθηκες, τα φάλτσα κάλαντα στις 7 το πρωί που σε σηκώσανε απ’ το κρεβάτι, και πολλά άλλα.  Αυτά όμως που δεν χωράνε συμβιβασμούς είναι τα δώρα σου.

Αυτές τις γιορτές η Epic, σου δίνει έως €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones, με πλάνο 5G Unlimited, για να αποκτήσεις το δώρο που ονειρεύεσαι.

Επέλεξε το smartphone που θες, είτε αυτό είναι το κορυφαίο iPhone 15 Pro είτε το επαναστατικό Samsung Galaxy S23 Ultra αλλά και οποιοδήποτε άλλο από την μεγάλη γκάμα smartphones της Epic και απόκτησε το από €0 ευρώ αρχικά και απίστευτη έκπτωση που φτάνει έως και €400. Απλά μετάφερε τον αριθμό σου σε πλάνο κινητής 5G Unlimited της Epic για να απολαμβάνεις την επικοινωνία σου με το νέο σου smartphone απεριόριστα με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες του 5G δικτύου της Epic.

Πάρε το χριστουγεννιάτικο δώρο που σου αξίζει σε ένα από τα καταστήματα Epic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών, online στο epic.com.cy, ή τηλεφωνικώς στο 159.

H προσφορά ισχύει μέχρι 8 Ιανουαρίου 2024 για νέους συνδρομητές αλλά και για υφιστάμενους με ανανέωση συμβολαίου.

Για πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις:

bit.ly/Epic-christmasoffers

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!