ΜΕΝΟΥ

40 χρόνια κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά»!

40 χρόνια μαζί σας!

1983-2023: Ο χρόνος κυλά σαν… μέλι. Και τι μέλι!Επί τέσσερις δεκαετίες, το κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά» χτίζει βήμα βήμα την οικογενειακή του παράδοση και σας προσφέρει τον πλούτο της κυπριακής φύσης με γνώση, υπομονή, αγάπη και φροντίδα. Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και να κερδίσει μια θέση στο τραπέζι και στην καρδιά τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση σαράντα χρόνων από την είσοδο της οικογενειακής επιχείρησης στον θαυμαστό κόσμο του μελιού και την επαγγελματική μελισσοκομία, το κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά» γιορτάζει και… φοράει τα καλά του! Θα το διαπιστώσετε και εσείς, όταν το αναζητήσετε στα ράφια όλων των υπεραγορών.

Το όραμα μεγαλώνει, εμπλουτίζεται, νέα σχέδια καταστρώνονται για το μέλλον, ο στόχος όμως ήταν και παραμένει ίδιος: η σταθερά υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων της μέλισσας, η διατήρηση της ουσίας και της θρεπτικής, θεραπευτικής αξίας τους. Γι’ αυτό το κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά» εξελίσσεται, επενδύει σε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμόζει αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές. Πριν από τρία χρόνια μάλιστα, το 2020, εγκαινιάστηκε το νέο μελισσοκομείο της εταιρείας (κοντά στο χωριό Μελίνη, στην επαρχία Λάρνακας), το οποίο, εκτός από μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα, αποτελεί και έναν μοναδικό πολύχωρο όπου οι επισκέπτες του μπορούν να μάθουν τα πάντα για τη μέλισσα και το μέλι.

Το αγνό, γνήσιο κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά» είναι το φίνο, γευστικό απόσταγμα μιας συνεπούς και απόλυτα επιτυχημένης πορείας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα ηγετικά brands στον κλάδο του μελιού στη χώρα μας, με βραβεία ποιότητας και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς: το 2017 το μέλι ανθέων «Όρος Μαχαιρά» απέσπασε το Superior Taste Award, ενώ το 2019 το θυμαρίσιο μέλι «Όρος Μαχαιρά» κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον διαγωνισμό London Honey Awards.

«Κάνουμε την πιο γλυκιά δουλειά στον κόσμο και είμαστε τόσο χαρούμενοι γι’ αυτό!» δηλώνει ο Μενέλαος Φιλίππου, διευθυντής της εταιρείας. «Σαράντα χρόνια τώρα, φροντίζουμε ώστε οι μέλισσες να μας δίνουν τους θησαυρούς τους και εμείς με τη σειρά μας να τους προσφέρουμε σε εσάς. Από το πρώτο βαζάκι μέλι άλλωστε μέχρι και σήμερα, έχει κυλήσει πολύ… μέλι στ’ αυλάκι! Όμως η αγάπη, ο ζήλος και το μεράκι μας δεν έχουν αλλάξει. Το αντίθετο μάλιστα. Χρόνο με τον χρόνο, γίνονται πιο έντονα, καθώς οι οικογενειακές μας αξίες συνιστούν τον απόλυτο οδηγό μας. Αυτές οι αξίες περνούν στο μέλι μας. Αυτές τις αξίες γεύεστε σε κάθε κουταλάκι κυπριακό μέλι “Όρος Μαχαιρά”. Και αυτές τις αξίες επιβραβεύετε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας αυτά τα σαράντα χρόνια!»

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα www.orosmaxaira.com.

Το βραβευμένο κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά»

διανέμει στην Κύπρο η Laiko Cosmos Trading Ltd.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!