ΜΕΝΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έναρξη του 3ου τουρνουά ποδοσφαίρου «Ευ ζην» , το οποίο θα διαρκέσει τρεις μέρες, από τις 7 Μαΐου μέχρι και τις 9 Μαΐου, στο Γήπεδο Γυμνασίου Ανθούπολης.

Ένα τουρνουά πολύ διαφορετικό, μιας και το Σωματείο Lakatamia FC, έστειλε ξεκάθαρα τα μηνύματα, ότι Ποδόσφαιρο ίσων Πολιτισμός.

« Διανύουμε πολύ δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, όπου γύρω μας σείονται τα πάντα, αξίες και ιδανικά. Το Σωματείο μας, δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχό σε αυτό.» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Σωματείου, κα Θέα Νικολάου.

Οι ποδοσφαιρίστριες της Lakatamia FC, με την συνοδεία της μπάντας του 275 Συστήματος Αεροπροσκόπων, φώναξαν ηχηρά,  για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ, Συμπερίληψη, Αποδοχή. Τάχθηκαν ενάντια στην βία στα γήπεδα και τον εκφοβισμό. Είχαν επίσης την τιμή να συνομιλήσουν με την Επίτροπο Ισότητας, κα Τζόζη Χριστουδούλου και την χαρά να παίξουν μαζί της ποδόσφαιρο. Κατόπιν των όσων λέχθηκαν, η Επίτροπος τις προσκάλεσε σε συνάντηση, δηλώνοντας την πρόθεση της να σταθεί στο πλάι τους, για όλους τους αγώνες που καλούνται να δώσουν.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Υπουργού Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού, δρ. Αθηνάς Μιχαηλίδου. Στην χθεσινή τελετή την εκπροσώπησε ο κ. Στυλιανού Σοφούλης, Επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής, ο οποίος μετάφερε τον χαιρετισμό της Υπουργού, αλλά κατασυγκινημένος έδωσε τα εύσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, για την πρωτοβουλία τους, να αναλάβουν το Γήπεδο και να το μετατρέψουν σε ένα ολοπράσινο χώρο, όπου αθλούνται τόσα και τόσα παιδιά.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Δήμαρχος Λακατάμιας κ. Φωτούλα Χ΄΄παπά και η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ανθούπολης, κα Φρόσω Αρμοστή.

Μία ευχάριστη νότα στην διοργάνωση ήταν το φιλικό παιχνίδι μεταξύ Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και της ομάδας του Σωματείου Μαραθωνοδρόμος Φειδιππίδης (άτομα με νοητική στέρηση). Την φανέλα του Μιχάλη Κωνσταντίνου υπέγραψαν όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και θα διατεθεί σε δημοπρασία, μέσον του «Charity idols» και το ποσό που θα συλλεχτεί θα δοθεί στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Στήριξης, που ήταν επίσης παρόντες στην διοργάνωση.

Τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν, αν δεν υπήρχε η στήριξη και υποστήριξη, εταιρειών, αλλά και ατόμων.

Μέγα Χορηγός Νέλια κοτονοστημίες από Αγρόκτημα Νεφέλη

Χορηγός Επικοινωνίας: sportime.com.cy

Χορηγοί: wow sport, Pafos Aphrodite waterpark, Barena sports bar, P S Creation Development, xm.com , X-car auto sales.

Υποστηρικτές: total care, Pafitis center, Παγωτά Παπαφιλίππου

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!