ΜΕΝΟΥ

30 λούτρινοι αρκούδοι από το Nicosia Mall στα παιδιά του Mακάρειου Νοσοκομείου

Μοιράζοντας ζεστές αγκαλιές και πολλά χαμόγελα το Nicosia Mall αποχαιρέτησε τους τεράστιους λούτρινους αρκούδους που ήταν τοποθετημένοι σε διάφορους χώρους του και τους παραδίδει εκεί που υποσχέθηκε, στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 Απο τα μέσα Νοεμβρίου και για όλη τη περίοδο των γιορτών, 30 τεράστιοι λούτρινοι αρκούδοι με το λογότυπο του Nicosia Mall στη πατούσα τους, σκόρπιζαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους που επισκέπτονταν το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας, τοποθετημένοι σε καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, στο σινεμά, την υπεραγορά ή κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αποχαιρετώντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της πρωτεύουσας, οι λούτρινοι αρκούδοι μεταφέρθηκαν στον τελικό τους προορισμό, για να μοιράσουν χαμόγελα ευτυχίας και να χαρίσουν ζεστασιά και αγάπη στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Οι χριστουγεννιάτικοι λούτρινοι αρκούδοι, έχουν υιοθετηθεί από καταστήματα και συνεργάτες, φίλους του Nicosia Mall για €500 ο καθένας, συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια του εμπορικού κέντρου για στήριξη του Συμβουλίου Ευημερίας Άπορων Ασθενών του ΝΑΜ ΙΙΙ, για τη βοήθεια των ασθενών του Παιδογκολογικού θαλάμου, καθώς επίσης και για την αγορά εξοπλισμού που αφορά επεμβάσεις της Παιδοογκολογικής κλινικής. Το συνολικό ύψος της δωρεάς ανέρχεται σε €14,500.

Το Nicosia Mall ευχαριστεί θερμά και τους 29 συμμετέχοντες σε αυτή την ενέργεια, που είναι οι: Rio Premier Cinemas, Athienitis Supermakets, Intimissimi, Mango, Stradivarius, Friday’s, Navy & Green, Steasa Fruit Market, Holland & Barret, Lee Wragler, Haralas, Under Armour, Puma, Players, Beauty Line, Verde, Café Nero, Mac, Gevorest, M&S, Sfera, Collective, Public, Coffee Berry, Zorbas, Bank of Cyprus, Stelios Americanos & Co LLC, Costas P. Demetriades LLC, Pascal Private English School Lefkosia.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!