ΜΕΝΟΥ

2ο Παγκύπριο Συνέδριο Λογοθεραπείας

To 2ο Παγκύπριο Συνέδριο  με θέμα: «Λογοθεραπεία – Κοινωνία – Δημόσια Υγεία» που διοργανώνει ο Σύλλογος Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Ιουνίου 2024, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό.

Το συνέδριο θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν την πρόληψη των διαταραχών επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φώνησης και κατάποσης, την κλινική αξιολόγηση και τη διαχείριση των ατόμων με αυτές τις δυσκολίες, αλλά και το πώς η γνώση που αποκομίζεται από την επιστημονική έρευνα μπορεί να συμβάλει στην προαγωγή της δημόσιας υγείας και στη χάραξη κοινωνικής πολιτικής. Επιπλέον, στο συνέδριο θα αναδειχθεί ο διεπιστημονικός χαρακτήρας της έρευνας και της συνεργασίας με άλλες ειδικότητες (π.χ. ειδικούς παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς) για τη διαχείριση των περιστατικών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί ως κεντρικοί  ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες από Ευρώπη, οι οποίοι θα μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες που προκύπτουν από την πολυετή ερευνητική και κλινική τους εμπειρία, ο καθένας στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης του.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει επίσης συμπόσια, ελεύθερες επιστημονικές ανακοινώσεις και αφίσες. Επιπρόσθετα, στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται ως παράλληλες δράσεις κάποια εργαστήρια με πρακτική εκπαίδευση, που θα διέπονται από την πρόσφατη επικαιροποιημένη τεκμηριωμένη πρακτική.

Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους/στις επαγγελματίες λογοπαθολόγους, στους φοιτητές και στις φοιτήτριες λογοθεραπείας, στους ερευνητές και στις ερευνήτριες, αλλά και σε άλλους/άλλες επαγγελματίες υγείας με συναφή κατεύθυνση να συνομιλήσουν, να συνεργαστούν, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν ιδέες και γνώσεις.

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου, θα παρέχει μέχρι 12 ώρες συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης για τους/τις  επαγγελματίες λογοπαθολόγους. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Για περαιτέρω πληροφορίες και για εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στη διεύθυνση www.slpconference.com

Σύλλογος Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων

Tηλ: 22 660611 ή 99377080

E-mail: conference@speechtherapy.org.cy

Website: https://slpconference.com/

Στοιχεία Επικοινωνίας Γραμματείας Συνεδρίου

TOP KINISIS

Τηλέφωνο: +357 22713780Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοsynedrio@topkinisis.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!