ΜΕΝΟΥ

Το 2ο EKO Smile Challenge ολοκληρώθηκε με την ΕΚΟ Κύπρου να παραδίδει μία Mercedes Benz A-Class στη δεύτερη νικήτρια του EKOSmileApp Διαγωνισμού!

And the winner is… η Σταύρη Παρίδη! Το δεύτερο, λοιπόν,EKO Smile Challenge πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του EKO Smile App Διαγωνισμού, ο οποίος συνεχίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από πλευράς χρηστών/καταναλωτών μέχρι το τέλος του 2023.

Απόλυτος κυρίαρχος της βραδιάς ήταν για ακόμα μία φορά το έξυπνο, λειτουργικό και πολυβραβευμένο EKO Smile App που αναβαθμίζει εδώ και τρία χρόνια την αγοραστική εμπειρία του κοινού! Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, Άντρη Καραντώνη, ανέβηκε και πάλι στη σκηνή όπου καλωσόρισε τις δύο διαγωνιζόμενες και το κοινό, για να δώσει το «πράσινο φως» για την έναρξη του πρωτοποριακού -για τα κυπριακά δεδομένα- τρόπου ανάδειξης της νικήτριας. 

Η Σταύρη Παρίδη κέρδισε μία Mercedes Benz AClass, αξίας 42.550 Ευρώ, αφού πέρασε επιτυχώς τις δοκιμασίες. Παρόντες, καθ’ όλη τη διάρκεια των δοκιμασιών, ήταν διευθυντικά στελέχη, προσωπικό της ΕΚΟ Κύπρου, συνεργάτες πρατηριούχοι και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο και άρτια εξοπλισμένο χώρο στο Hilton, στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της EKO Kύπρου, κ. Γρηγοράς, παρέδωσε στη δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού τη δεύτερη από τις τέσσερις Mercedes Benz A-Class. Όσον αφορά τις δοκιμασίες, το περιεχόμενό τους εστιάστηκε και πάλι στην ιστορία, πορεία και εξέλιξη της ΕΚΟ Κύπρου.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δεύτερη προγραμματισμένη διαδικασία επιλογής διαγωνιζόμενων διεξήχθη την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας random.org, η οποίαδεν επιτρέπει την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στη διαδικασία. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στην παρουσία ανεξάρτητου Νομικού Συμβούλου – προς διασφάλιση της διαφάνειας της διαδικασίας- και του διευθυντικού προσωπικού της ΕΚΟ Κύπρου.Μόλις ολοκληρώθηκε το 2ο EKO Smile Challenge, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε ότι: «Σήμερα, εκ μέρους της ΕΚΟ Κύπρου, παρέδωσα το κλειδί μίας Mercedes Benz AClass στη δεύτερη νικήτρια του 2ου στη σειρά ΕΚΟ Smile Challenge. Συγχαρητήρια και…καλοτάξιδο! Σε γενικές γραμμές όμως, θέλω να σταθώ και στο γεγονός ότι ο EKO Smile App Διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού με τη διαφάνεια και την αμεσότητά του κατόρθωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κινήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, επιβεβαιώνοντας περίτρανα και πάλι ότι το EKO Smile App δημιουργήθηκε για να κάνει τον καταναλωτή να αισθάνεται τυχερός και προνομιούχος σε καθημερινή βάση. Θα τα πούμε ξανά από κοντά στο 3ο ΕΚΟ Smile Challenge, το οποίο δεν θα αργήσει…».

Ο EKO Smile App Διαγωνισμός συνεχίζεται, αφού ακόμα δύο Mercedes Benz A-Class περιμένουν τους νικητές / νικήτριες τους στο πλαίσιο ακόμα δύο EKO Smile Challenges. Υπενθυμίζουμε ότι με κάθε αγορά -μέσω του EKO Smile App- οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, κάθε καταναλωτής μπαίνει στη διαδικασία επιλογής (όπως αναφέρθηκε πιο πάνω).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά όσοι και όσες έχουν κατεβάσει το ΕΚΟ Smile App στο κινητό τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App εδώ

Λίγα λόγια για το EKO Smile App:

Έκανε την είσοδό του στην κυπριακή αγορά το 2020 και πρόκειται για μια έξυπνη και ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για κινητά τηλέφωνα! Έχει εξελιχθεί σε μία ιδιαίτερα λειτουργική και δημοφιλή εφαρμογή και είναι διαθέσιμη δωρεάν από Google Play, App Store και Αpp Gallery. Μέσα σε τρία χρόνια αναβάθμισε και συνεχίζει να αναβαθμίζει εντυπωσιακά την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας ακόμα πιο ευχάριστες και πιο εύκολες τις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, το EKO Smile App δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης της αντλίας, εξ αποστάσεως πληρωμής καυσίμων και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με καύσιμα ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών ή προϊόντων από κάθε πρατήριο ΕΚΟ επιβραβεύονται με Smiles (δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς), τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε προϊόντα καταλόγου και μάλιστα σε αρκετά προνομιακές τιμές.

Σχετικά με την ΕΚΟ Κύπρου Ltd

Η Εταιρεία ΕΚΟ Κύπρου Ltd είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της ΕΚΟ Κύπρου κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενους απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών HELLENiQ ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών HELLENiQ ENERGY, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητές του καλύπτουν ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου, που τον φέρνει να αναπτύσσεται στον κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!