ΜΕΝΟΥ

28 ΧΡΟΝΙΑ TBWA\Entelia: Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Ο αριθμός 28 ίσως δεν σας λέει κάτι. Όμως σε όλες και όλους εμάς εδώ στην TBWA\Entelia λέει πολλά. Είκοσι οχτώ χρόνια! Δεν είναι λίγα, ασφαλώς, ούτε και πολλά. Είναι αρκετά όμως για να είμαστε σε θέση πια να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα ανεκτίμητα μαθήματα που μας χάρισαν ο χρόνος, οι εμπειρίες και οι επιτυχίες μας. Είκοσι οχτώ χρόνια αδιάκοπης κίνησης προς τα εμπρός, με καινοτόμες, ανατρεπτικές ιδέες. Για μια διαφορετική θέαση του κόσμου. Είκοσι οχτώ χρόνια ιστορίες. Γιατί τι άλλο είναι ένα δίκτυο, παρά ένα μεγάλο βιβλίο γεμάτο ιστορίες;

Η TBWA\Entelia αποτελεί οργανικό κομμάτι μιας τεράστιας και διαρκώς εξελισσόμενης δημιουργικής κοινότητας που οι ιδέες της γυρίζουν τον κόσμο και κάνουν τον κόσμο να γυρίζει. Όλα αυτά τα χρόνια καλύπτει έδαφος, χαράζει το δικό της μονοπάτι. Με δυναμισμό, ορμή και φαντασία. Δεν είναι εύκολο. Και σίγουρα δεν είναι αυτονόητο ή δεδομένο. Χωρίς συγκεκριμένες αρχές, ξεκάθαρη οργάνωση και εμπνευσμένη στρατηγική, δεν θα ήμασταν σε θέση σήμερα να απολαμβάνουμε τους καρπούς της εργασίας μας και να κάνουμε ακόμα πιο φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

Όπως λέει και ο JeanMarie Dru, Chairman της TBWA\Worldwide: «Τα πραγματικά μεγάλα brands δεν ακολουθούν τις τάσεις. Τις δημιουργούν. Και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι η ολομέτωπη αμφισβήτηση και ανατροπή των καθιερωμένων συμβάσεων. Αυτή είναι η ουσία του Disruption®». Αυτή είναι η ουσία της φιλοσοφίας μας και η ανυπέρβλητη αξία ενός μεθοδολογικού εργαλείου που μας διαφοροποιεί, μας προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα, ενισχύει και διευρύνει την ανταγωνιστική μας υπεροχή.

Περιουσία μας το ταλέντο, η υψηλή εξειδίκευση, η γνώση και το πάθος μας. Το πάθος για οτιδήποτε νέο. Το πάθος για αλλαγή. Γιατί η αλλαγή είναι μια πράξη δημιουργίας. Και η δουλειά μας είναι να ανακαλύπτουμε νέες δυνατότητες, να εξερευνούμε άγνωστα πεδία δημιουργικότητας, να επαναπροσδιορίζουμε τη θέση μας στην αγορά και τον κόσμο και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Υπάρχουν άλλωστε πολλοί λόγοι για να μην αλλάξει κανείς, όμως μόνο ένας τρόπος για να το καταφέρει: να τολμήσει.

Και η TBWA\Entelia τολμά, ρισκάρει, οραματίζεται. Οραματίζεται να εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος για λογαριασμό των συνεργατών και των πελατών της, σε έναν κόσμο που δεν παύει να μας εκπλήσσει, να μας δυσκολεύει και να μας προκαλεί.

Σε αυτόν τον κόσμο μάθαμε να κολυμπάμε. Σε αυτόν τον κόσμο μάθαμε να ταξιδεύουμε. Σαν σωστοί «πειρατές». Επινοητικοί, ατρόμητοι, ανατρεπτικοί. Με γνήσια περιέργεια για οτιδήποτε ανεξερεύνητο.

Είκοσι οχτώ χρόνια εδώ. Εμείς και οι ιδέες μας. Εμείς και το όραμά μας. Εμείς και το ταξίδι μας.

Και συνεχίζουμε!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!