ΜΕΝΟΥ

20 χρόνια ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων – Δημοτικό σχολείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΛΥΜΠΙΟΝ, στις 14 Νοεμβρίου 2023, έζησε μια εμβληματική στιγμή, με τα εγκαίνια των νέων του εγκαταστάσεων, τους εορτασμούς για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Γυμνασίου – Λυκείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, καθώς και την ένταξή του στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, με την ίδρυση του Δημοτικού σχολείου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου. Επίσης, παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της κυπριακής κοινωνίας και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.


Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση ότι το ΟΛΥΜΠΙΟΝ θα συνεχίσει να εκπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους υψηλούς του στόχους και επιδιώξεις στον τομέα της εκπαίδευσης.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το γεγονός κάλυψαν δημοσιογραφικά πληθώρα κρατικών και ιδιωτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες. Παρακάτω παρουσιάζονται ενδεικτικοί σύνδεσμοι, στους οποίους μπορείτε να περιηγηθείτε:


ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Συνώνυμο με την καινοτομία στον χώρο της εκπαίδευσης
ΟΛΥΜΠΙΟΝ – Τα εντυπωσιακά εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!