ΜΕΝΟΥ

2ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου 28 & 29 Απριλίου 2023

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται το Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 & 29 Απριλίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Frederick, στη Λευκωσία.

Το Φετινό Συνέδριο έρχεται να συμπληρώσει τα πεδία που καλύφθηκαν στο πολύ πετυχημένο 1ο Παγκύπριο Συνέδριο και έχει ως στόχο να μοιραστεί εμπειρίες και τους σύγχρονους προβληματισμούς για μια διεπιστημονική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση του πάσχοντος ασθενούς.

Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό συνέδριο που συνδιοργανώνεται από τη Cyprus Pain Clinic, τα Πανεπιστήμια της Κύπρου που διαθέτουν Σχολές Επιστημών Υγείας και τις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.

Έγκριτοι επιστήμονες διεθνούς φήμης θα εισηγηθούν θέματα βασισμένα στα πλέον πρόσφατα δεδομένα τεκμηριωμένης κλινικής πρακτικής, ιδίως στα πεδία του μυοσκελετικού πόνου και των κεφαλαλγιών.

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου, θα παρέχει ώρες συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης για τους επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτές. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, το προφίλ των ομιλητών μπορείτε να επισκεφτείτε το https://chronicpainconference.com/

Λευκωσία, 26/04/2023
Στοιχεία Επικοινωνίας Γραμματείας Συνεδρίου
Top Kinisis Conferences & Events
Τηλ.: 22713780 Email: synedrio@topkinisis.com

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!