ΜΕΝΟΥ

1ο Παγκύπριο Συνέδριο Διαταραχών Επικοινωνίας

Mε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του Πρώτου Παγκύπριου Συνεδρίου Διαταραχών Επικοινωνίας με θέμα: «Έρευνα, Καινοτομία και Κλινικές Εφαρμογές». Το Συνέδριο στοχεύει να προβάλλει την έρευνα αιχμής που διεξάγεται στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς. Παράλληλα, προωθεί τη διεπιστημονικότητα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα διαταραχών επικοινωνίας και κατάποσης. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στις 8 & 9 Ιουλίου 2022, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία.
Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του ΣΥΕΛ, Καθηγήτρια Φώφη Κωνσταντινίδου, «Η δημιουργία του Συλλόγου Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων (ΣΥ.Ε.Λ.) το 1990, του επίσημου φορέα και εκπροσώπου πέραν των 800 εγγεγραμμένων λογοπαθολόγων στην Κύπρο, ήταν καταλύτης προς τη διαμόρφωση και ανάπτυξη του επαγγέλματος. Μαζί με τον ΣΥ.Ε.Λ., η εγκαθίδρυση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Κύπρο, έδωσε ώθηση στην ανάπτυξη της ακαδημαϊκής έρευνας, αλλά και της εγχώριας εκπαίδευσης των επαγγελματιών λογοπαθολόγων. Ο ΣΥ.Ε.Λ. ενώνει δυνάμεις με τα ανώτατα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία με στόχο τη θεσμοθέτηση του Παγκύπριου Συνεδρίου, το οποίο απευθύνεται σε λογοπαθολόγους, φοιτητές λογοθεραπείας, ερευνητές και επαγγελματίες από συναφή επιστημονικά πεδία».
Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί ως κύριοι ομιλητές διακεκριμένοι επιστήμονες από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι οποίοι θα μοιραστούν πολύτιμες πληροφορίες που προκύπτουν από την πολυετή ερευνητική και κλινική τους εμπειρία, ο καθένας στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης του. Επιπλέον, το συνέδριο εμπλουτίζεται με συμπόσια και επιστημονικές παρουσιάσεις που θα γίνουν σε μικρότερες ομάδες. Ο κάθε σύνεδρος θα μπορεί να επιλέγει να τα παρακολουθήσει ανάλογα με το θέμα του ενδιαφέροντος του/της. Οι θεματικές ενότητες των συμποσίων είναι πλούσιες και περιλαμβάνουν αναπτυξιακές και επίκτητες διαταραχές σε όλο το ηλικιακό φάσμα.
Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου, θα παρέχει ώρες συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης για τους επαγγελματίες λογοπαθολόγους. Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Σημαντικές πληροφορίες και χρονοδιαγράμματα:
 Υποβολή περιλήψεων: Λογοπαθολόγοι και άλλοι επαγγελματίες από συναφή πεδία μπορούν να υποβάλουν περιλήψεις για παρουσίαση μέχρι και τις 25 Απριλίου 2022. Για πληροφορίες και κατάθεση εργασιών κάντε κλικ εδώ.
 Εγγραφές: Λόγω των μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας, ο αριθμός των εγγραφών είναι περιορισμένος και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας. Οι σύνεδροι μπορούν να εξασφαλίσουν τη θέση τους με τα μειωμένα τέλη εγγραφής, μέχρι και τις 3 Ιουνίου 2022 κάνοντας κλικ εδώ.
 Για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου στη διεύθυνση www.slpconference.com ή να επικοινωνήσουν στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Σύλλογο Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων

Tηλέφωνο: +357 22 660611
+357 99 377080
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: conference@speechtherapy.org.cy

Στοιχεία Επικοινωνίας Γραμματείας Συνεδρίου

Τηλέφωνο: +357 22713780
Ηλ. Ταχυδρομείο: synedrio@topkinisis.com

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!