ΜΕΝΟΥ

180 νέα δέντρα από το SupportCY της Τράπεζας Κύπρου

Δεντροφύτευση για κάθε μέλος του κοινωνικού δικτύου.

180 δέντρα, όσα και τα μέλη του SupportCY και οι συνεργαζόμενοι φορείς/κρατικές υπηρεσίες, φυτεύτηκαν στο Δάσος Λουρκά στο Γέρι, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2022 από την Τράπεζα Κύπρου, ως Περιβαλλοντικό Έτος SupportCY.

Η απόφαση για την δεντροφύτευση, ανακοινώθηκε την περασμένη Άνοιξη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των 2 χρόνων λειτουργίας του SupportCY, ως ένδειξη ευχαριστίας στις επιχειρήσεις και οργανώσεις μέλη του Δικτύου και με στόχο την ενίσχυση των δράσεων για τη προστασία του περιβάλλοντος.

Ο χώρος στον οποίο έγινε η δεντροφύτευση, υποδείχθηκε από το Τμήμα Δασών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Τράπεζα Κύπρου και το SupportCY, το οποίο θα φροντίζει τα δέντρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στην δεντροφύτευση προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των μελών του SupportCY, των συνεργαζόμενων κρατικών υπηρεσιών και ο Δήμαρχος Γερίου.

Τέλος, από τη δεντροφύτευση δεν μπορούσαν να απουσιάζουν η εθελοντική ομάδα του προσωπικού της Τράπεζα Κύπρου «We Care for the Environment» και το Σώμα Εθελοντών του SupportCY.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!