ΜΕΝΟΥ

15η Σεπτεμβρίου – Ευρωπαϊκή Ημέρα ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη

Το Europa Uomo Κύπρου επ’ ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Προστάτη πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα στην Δημοσιογραφική Εστία στην Αγλαντζιά.

Την ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και προσφώνησε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα και υποστήριξε επιστημονικά με παρουσιάσεις η ιατρική ομάδα του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου με επικεφαλής τον Καθηγητή Νικόλαο Ζάμπογλου.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Ουρολογικής Εταιρείας Κύπρου Δρ Χρύσανθος Κουριεύς, ο Πρόεδρος του ΟΣΑΚ Μάριος Κουλούμας, o Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Λεμεσού,  ο Αρχίατρος του ΓΕΕΦ Στυλιανίδης Πέτρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CYTA Αντρέας Νεοκλέους, εκπρόσωπος του ποδηλατικού σωματείου KMeaters και εθελοντές του Europa Uomo Κύπρου.

Κύριος στόχος του σωματείου μας είναι να μην πεθαίνει, ούτε ένας άνδρας από καρκίνο του προστάτη, γιατί με την έγκαιρη διάγνωση η ασθένεια είναι 100%  ιάσιμη.

Καλούμε όλο το κόσμο και ειδικά τις εκατοντάδες μέλη μας καθώς και όλους τους οικονομικούς οργανισμούς όπως στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!