ΜΕΝΟΥ

14 -21 Φεβρουαρίου 2023 Εβδομάδα Συγγενών Καρδιοπαθειών

Υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας Κύριου Μιχάλη Χατζηπαντέλα

Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών με αφορμή  την  Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών η οποία τιμάται  διεθνώς την 14ην Φεβρουαρίου, θα διοργανώσει  από τις 14 – 21  Φεβρουαρίου 2023 διάφορες δράσεις για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

  • 2 Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών. Η ώρα 6.30 μ.μ. θα διοργανωθεί στο Κολλέγιο American Colleges (κοντά στην πλατεία Ελευθερίας) μία μικρή τελετή. Μαζί μας θα είναι δρομείς από το Σωματείο δρομέων Περικλής Δημητρίου. Θα ακολουθήσει Λαμπαδηδρομία στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου
  • 2 Πορεία στην Λεμεσό σε συνεργασία με τους ναυτοπροσκόπους. Σημείο Εκκίνησης το Κάστρο. Οι πεζοπόροι θα καταλήξουν στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού όπου θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος κύριος Νίκος Νικολαΐδης. Θα γίνει φωταγώγηση του κτιρίου
  • 2 Ημερίδα με προσκεκλημένους ομιλητές από την Κύπρο και το Εξωτερικό
    Χώρος: Ολυμπιακό Μέγαρο  – Λευκωσία
    Ώρα:  3.30 μ.μ.  – 7.30 μ.μ.
  • 2 Πεζοπορία στην Λάρνακα σε συνεργασία με τον πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους και την συμμετοχή του σωματείου Δρομέων Περικλή Δημητρίου. Σημείο εκκίνησης στη παραλία Μακένζι η ώρα 10.30 π.μ. Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Υγείας κύριος Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Οι πεζοπόροι θα καταλήξουν στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες γύρω στις 11.45 π.μ. όπου θα τους υποδεχτεί ο Δήμαρχος Λάρνακας Κος Αντρέας Βύρας.

Έχοντας υπόψη ότι  ένα στα 100 μωρά που θα γεννηθούν πάσχει από κάποιας μορφής Συγγενής Καρδιοπάθειας και με το σύνθημα …..

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ  ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ

Σας καλούμε να βοηθήσετε και εσείς τους μικρούς μαχητές της ζωής να βγουν νικητές.

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!