ΜΕΝΟΥ

1 χρόνος Κωτσόβολος στην Κύπρο Ελάτε να το γιορτάσουμε!

H Κωτσόβολος γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας της στην Κύπρο και σε περιμένει στα υπερσύγχρονα καταστήματά της σε Λευκωσία και Λεμεσό, όπως και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα kotsovolos.cy με πολλές εκπλήξεις και φανταστικές προσφορές.

Το Σπίτι της Τεχνολογίας στην Κωτσόβολος γιορτάζει ένα χρόνο από τη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του στην Κύπρο, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε τη δύναμη της τεχνολογίας. Μέσα από μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με αμέτρητα προϊόντα και έξυπνους τρόπους εξυπηρέτησης, το κοινό βρήκε χιλιάδες επιλογές σε προϊόντα, διαδραστικούς και πρωτοποριακούς τρόπους να τα δοκιμάσει, αλλά και ευέλικτες μεθόδους παραλαβής.

Τη χρονιά που πέρασε, η Κωτσόβολος ήρθε και στο δικό μας σπίτι, παραδίδοντας, αναβαθμίζοντας και επιδιορθώνοντας τις συσκευές μας, για να απολαμβάνουμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, που κάνουν τη Ζωή μας Καλύτερη.

 Δείτε εδώ όλα όσα περάσαμε 1 χρόνο μαζί και έκαναν τη Ζωή μας Καλύτερη: https://we.tl/t-GNjW9QFIRb

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου χρόνου λειτουργίας των καταστημάτων της σε Λευκωσία και Λεμεσό, η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα, συμμετέχοντας από 7 έως 23 Ιουλίου σε φανταστικές διαδραστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα δύο καταστήματα και να επωφεληθούμε μοναδικών προσφορών. Επιπλέον, όσοι κάνουν στο διάστημα 7 έως 14 Ιουλίου τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, θα μπορούν να κερδίσουν τριπλάσιους βαθμούς ανταμοιβής.

Η εταιρεία, στις 12 Ιουλίου, πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις, τόσο για τους ανθρώπους της, όσο και για τους συνεργάτες της, για να τους ευχαριστήσει και γιορτάσει μαζί τους, τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην κυπριακή αγορά.

 Ένα χρόνο τώρα, ζούμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες, μαζί!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

 Κωτσόβολος. Ένας χρόνος Μαζί και συνεχίζουμε!

 Δείτε στο φυλλάδιο προσφορών στο kotsovolos.cy όλες τις προσφορές και τις εορταστικές τιμές!

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!