ΜΕΝΟΥ

Το Ράδιο Πρώτο στη Νέα Εποχή

Το Ράδιο Πρώτο παρουσίασε τη νέα εταιρική του ταυτότητα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εχθές, 14 Δεκεμβρίου 202, στην Λευκωσία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ένα από τα ιστορικότερα δημοσιογραφικά μέσα την Κύπρου, που μετρά ήδη 31 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα της χώρας, μπήκε στη νέα εποχή του επαναπροσεγγίζοντας το πρόγραμμα, τον ήχο και την εικόνα του.  Στο ξεκίνημα της νέας του δεκαετίας το Ράδιο Πρώτο είναι πιο σύγχρονο και φρέσκο από ποτέ.

Συνδυάζει με αρμονία την αξιόπιστη ενημέρωση, την ουσιαστική ψυχαγωγία και την κάλυψη των σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Έχει ενεργή συμμετοχή στην κοινωνική ζωή του τόπου και αποτελεί ένα ανοιχτό παράθυρο για τους ακροατές του εδώ και τρεις δεκαετίες που επικοινωνούν με το μέσο με πολλαπλούς δυναμικούς τρόπους.

Το Ράδιο Πρώτο υποδέχεται το 2022 με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπομπών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ακροατή και αποτελείται από μία ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί βρίσκονται σε πρώτο πλάνο καθορίζοντας την ατζέντα της επικαιρότητας και δίνοντας το στίγμα της κάθε ημέρας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης, διευθυντής του Ράδιο Πρώτο, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τη νέα, δυναμική καμπάνια του ραδιοφώνου και τα πλάνα του για το 2022.  Εκεί βρέθηκε και ο Χρύσανθος Τσουρούλης, Διευθύνων Σύμβουλος του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, που επεσήμανε τη συμβολή του Ράδιο Πρώτο στην κοινωνικοπολιτική ζωή του τόπου από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του και τη συνεχή επένδυση του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ στην εξέλιξη του Ράδιο Πρώτο. Το παρόν έδωσε όλη η διαφημιστική κοινότητα της Κύπρου που υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τη νέα εποχή του Ράδιο Πρώτο.

Στόχος του Ράδιο Πρώτο να συνεχίσει και στη νέα αυτή, τέταρτη, δεκαετία ζωής του να αφουγκράζεται τις μεταβαλόμενες ανάγκες του κοινού, να εξελίσσεται και να παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των ακροατών, των διαφημιστών και των διαφημιζόμενων που το έχουν καταστήσει ως το κορυφαίο ραδιόφωνο της Κύπρου.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!