ΜΕΝΟΥ

Πάμε θερινό: Διεκδικήστε διπλές προσλήσεις για το “Grey Man”

Tο Nicosia Mall δίνει ραντεβού και φέτος με τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας και χαρίζει στα βράδια μας τη μαγεία του θερινού σινεμά. Οι πιο υπέροχες βραδιές του Open Air Cinema σε συνεργασία με τα Rio Premier Cinemas, παρέα με ποτό και φαγητό, βρίσκονται φέτος στον χώρο Plaza του Nicosia Mall και υπόσχονται στιγμές απόλαυσης, ψυχαγωγίας και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου. Χορηγός επικοινωνίας είναι το Ράδιο Πρώτο 99.3 που δίνει την ευκαιρία στους ακροατές του ανα διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις κάθε εβδομάδα.

Από την Πέμπτη 14 μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου δείτε στην προβολή των 20:15 το “ MINIONS: THE RISE OF GRU (GR)” και στην προβολή των 22:20 το “THE GRAY MAN ”. Για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις και αυτή την εβδομάδα στέλνετε OPEN AIR κενό και το ονοματεπώνυμό σας στο 99990894 εντελώς δωρεάν μέσω Viber.

Μάθετε όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολής στο https://www.nicosiamall.com/open-air-cinema-movies/ και κάνετε τη κράτηση σας online ή στο ταμείο του θερινού σινεμά.
Οι προβολές γίνονται καθημερινά και περιλαμβάνουν νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!