ΜΕΝΟΥ

Μωρά Θαύματα: Παιδική εκδήλωση για ένα καλύτερο κόσμο κάθε πρόωρου μωρού

Τα παιδιά τραγουδούν και χορεύουν για τα Μωρά Θαύματα, σε μια μέρα γεμάτη χαρά και εκπλήξεις, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα στο εμπορικό κέντρο Νeo Plaza.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά, στην εκδήλωση “Τα παιδιά τραγουδούν και χορεύουν για τα Μωρά Θαύματα”, για 4 ώρες χαράς, με πολλές εκπλήξεις.

Ο Σύνδεσμος, που στόχο έχει να ενισχύσει τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, θα υποδεχτεί τους μικρούς επισκέπτες στο Neo Plaza με παιδικές χορωδίες και χορευτικά, με face painting, αλλά και με την Mini Mouse που θα είναι εκεί για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, που υπόσχεται να κάνει τον κόσμο κάθε πρόωρου μωρού καλύτερο, σας περιμένει λοιπόν για να γνωρίσετε τη δράση του και να συμβάλετε στην ενίσχυση των στόχων του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν την εισφορά τους στον Σύνδεσμο, για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ. Από τονχώρο θα εκπέμπουν ζωντανά οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο 99.3 Φαίδρα Σαρικάκη και Ζαχαρίας Φιλιππίδης από τις 11:00 έως τις 13:00.

Χορηγοί επικοινωνίας: Sigma και Ράδιο Πρώτο. Χορηγός Φιλοξενίας: Neo Plaza. Χορηγοί: Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Evresis, Κing of Toys και Centaur’s Oven & Grill Express.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!